Keystone logo

Filtre

 • MA
 • Arkitektur
 • Byutvikling
Studieretninger
 • Arkitektur (7)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  7 MA Programmer i Byutvikling 2024

   MA Programmer i Byutvikling

   En Master of Arts (MA) grad er litt forskjellig fra Master of Science (MS) grad basert på saksområdet og noen ganger lengden av programmene. MA programmer vanligvis dekker fag som historie, humaniora, litteratur og filosofi. Mesteparten av tiden, er disse grader ettertraktet som et praktisk program etter en lavere grad er oppnådd.

   Hva er en MA i Urban Development? Byvekst er stadig å påvirke den moderne verden. Med nye fysiske og sosiale miljøer, det er nye problemer og muligheter. De individene som velger å studere i dette programmet tar deg tid til å utforske utviklende mønstre, urbane politikk, de etiske involvert i å skape disse retningslinjene og organisere lokalsamfunn. Det kan være litt fokus på temaer som arkitektonisk regenerering eller internasjonal forskning i felt.

   Elevene vanligvis nyte en rekke hands-on opplæring og forskning erfaringer.De har tilgang til fagfolk i feltet og erfarne instruktører. Deltakerne i programmet kan tilbringe tid honing et smalt område av spesialisering eller kan ha muligheter til å få hands-on erfaring.

   Kostnadene ved deltakelse i en urban utviklingsprogram kan variere fra en skole til en annen. Dette gjelder spesielt skoler som ligger i en rekke forskjellige land. For spesifikk informasjon, bør potensielle studenter kontakt med den enkelte skole.

   Etter eksamen, kan enkeltpersoner som har fullført programmet søke etter stillinger som spesialister i analyse av politikk eller kan arbeide for å utvikle ny politikk. Nyutdannede vil ha den kompetansen som trengs for å bli effektive ledere innen urban politikkutforming og samfunnsorganisasjon. De kan jobbe med byråer eller tenketanker med målet om å få rehabilitering eller bærekraftig utvikling til lokalsamfunn.

   Hvis du noensinne har ønsket å være involvert i å gjøre positive endringer som påvirker samfunn, så ta en titt på programmet oppføringen for å se hva som er tilgjengelig. Bruk ledelsen skjema kontakter bestemte skoler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.