Keystone logo

201 MA Programmer i Designfag 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Designfag
Studieretninger
  • Designfag (201)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Designfag

Tjene en mastergrad i design kan heve designstudenter til nye nivåer av lederskap på sitt felt. En MA i design tar studenten på en grundig reise inn i detaljene av design teori og praksis.

Folk lurer kanskje, "Hva er en MA i Design? " En MA i Design er et graduate-nivå grad som oppfordrer eleven til å tenke kritisk om aspekter ved design som de historiske, teoretiske og sosiale implikasjoner av design. MA programmene knyttet til design kan omfatte design og teknologi, Fashion Studies, arkitekturteori, bærekraft og design og andre spesialiserte programmer.

Masterprogrammene lar studenten til å skreddersy sin pedagogisk erfaring til hans eller hennes unike og spesifikke interesser innen design. Studenten er utfordret til å skape noe nytt, og til å tenke kritisk om alle aspekter av feltet.Studerer på MA-nivå tillater motiv utøvere til å lære og innlemme et høyere nivå på forskning og teori inn i deres arbeid. Videre kan oppnå en MA gi utøvere en jobb-søker fordel i et konkurranseutsatt miljø. Deltagelse i en MA programmet kan også gi studenten muligheter til å forbedre på hans eller hennes design portefølje.

Programmer rundt om i verden og fra institusjon til institusjon kan variere mye når det kommer til å koste. Studenter bør nøye forskning kostnader knyttet til programmet for sine valg.

Folk som er lidenskapelig opptatt av design kan søke en karriere som er kreativ, cerebral og hands-on. Etter å ha fullført en mastergrad i design, kan en person være kvalifisert til å forfølge en karriere i ulike disipliner, inkludert markedsføring, grafisk design, byplanlegging, industridesign, interiørdesign, fashion design og mange andre felt.Designere av mobile apps og andre teknologiske nyvinninger er i høy etterspørsel. Karrierer innen design tillater designeren å berøre og forme verden som vi lever i.

Enkeltpersoner som ønsker å videreutvikle sin utdanning i design kan være i stand til å fullføre mye av eller alle sine kurs på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.