Keystone logo

49 MA Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Digitale medier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Digitale medier
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (49)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Digitale medier

En Master of Arts (MA) grad er en post-graduate grad utformet for personer som ønsker å gå et skritt videre med sin utdanning. De vanligvis studere emner som samfunnsfag, kommunikasjon, eller kunst. En slik grad er MA i Digital Media.

Hva er en MA i Digital Media? I dag er etterspørselen etter digitale medieeksperter vokser på en eksponentiell sats, og for å møte denne etterspørselen, har mange høyskoler og universiteter begynt å tilby mastergrader i det området. Slik grad kan ha et særlig fokus, som underholdning, utdanning eller sosiale medier, mens andre kan være mer generalisert. Vanligvis vil kurs omfatte undervisning i en rekke forretningsorienterte disipliner som er knyttet til det digitale feltet inkludert regnskap, økonomi, markedsføring, ledelse, Digital Media Law, informasjonssystemer og digitale teknologier.

Blant fordelene med denne graden er tilgjengeligheten av gode betalende, faglige stillinger i en rekke bransjer. For eksempel, tv, film, online utdanning, video spillutvikling og andre høyteknologiske næringer er bare noen få. I tillegg freelance muligheter florerer. En annen fordel er at akademikere har ofte mulighet til å jobbe i utlandet, utvide den digitale revolusjonen i land over hele verden. De med et ønske kan være i stand til å fortsette sine studier for å avlegge doktorgrad i digitale medier, ytterligere utvide sine muligheter.

Denne graden er tilbudt av mange institusjoner, og kostnadene for ferdigstillelse varierer avhengig av mange faktorer som geografisk plassering og leveringsmåte, samt om skolen er en offentlig eller privat institusjon. Uavhengig av kostnadene, kan de fleste programmer være ferdig innen to år.Det finnes også ulike format alternativer tilgjengelig, inkludert den tradisjonelle heltidsmodell, samt deltid, kveld og online klasser.

Nyutdannede med en avansert digital media grad kan forfølge mange potensielle karriereveier. Muligheter inkluderer Entertainment Manager begivenhet Produksjonssjef, Digital Marketing Manager, film og / eller musikkprodusent, Freelance konsulent, og Information System Manager. Imidlertid er denne grad gjelder for et økende antall poler, med nye utvikles kontinuerlig.

Som disse programmene kan være svært konkurransedyktig, er det viktig at potensielle studenter søke så snart de kan. Prosessen er enkel. Du trenger bare fylle ut et elektronisk dokument. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.