Keystone logo

30 MA Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Diplomati 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
  • Diplomati
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (30)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Diplomati

En Master of Arts (MA) er en grad som kan være tjent i en rekke universiteter og en rekke land. MA vanligvis fokuserer på temaer knyttet til humaniora som geografi, kommunikasjon, kunst, diplomati, og mer. Studentene er ofte gitt bedre jobbmuligheter med en slik grad.

Hva er en MA i Diplomacy? Som svar på den økende etterspørselen etter beslutnings fagfolk i statlige innstillinger, instruerer denne graden studentene i en rekke spesialiserte ferdigheter, og tilbyr en bred kunnskapsbase som gir dem mulighet til å delta i å løse mange av verdens mest vanskelige problemer. Nyutdannede kan bli bedt om å hjelpe ulike regjeringer samarbeide, uskadeliggjøre spente situasjoner, og fremme fred. Dette grad har en tendens til å tiltrekke seg lidenskapelige studenter med interesser i ulike, men beslektede felt som regjering, næringsliv, politi, militære, journalistikk, og non-profit sektor.De fleste programmene krever kurs i historie, internasjonale relasjoner, politisk vitenskap og etikk.

En grad i diplomati gir mange fordeler, ikke minst som er antall høyt betalende ledige stillinger. Nyutdannede oppnå ferdigheter og kunnskap som tillater dem å analysere et bredt utvalg av internasjonale spørsmål. De få innsikt i globale spørsmål og ofte tar en aktiv rolle i diplomatiske prosesser. Følgelig, de ofte befinner seg i sentrum av internasjonale arrangementer i et bredt spekter av kapasiteter. En ekstra bonus for noen er muligheten til å reise og oppleve andre kulturer. Studenter i disse programmene ofte ønsker å gjøre en forskjell i verden.

Mange høyskoler og universiteter rundt om i verden tilbyr denne graden i en rekke innstillinger, inkludert elektroniske alternativer, samt murstein og mørtel klasserom. Vanligvis programmene kjører mellom ett og to år.Kostnadene kan variere fra skole til skole, avhengig av ting som geografisk plassering, format, og om skolen er offentlig eller privat.

Med en grad i diplomati, kan nyutdannede kvalifisere for et stort antall statlige og private områder, inkludert internasjonal handel, internasjonale relasjoner, og sikkerhet. Konflikthåndtering, utenrikspolitisk analyse, styresett, utdanning og non-profit arbeid er noen andre yrker som nyutdannede kan finne interessant. Nyutdannede kan også finne suksess som private konsulenter, entreprenører, og politiske rådgivere.

Diplomati programmer kan være svært konkurransedyktig, så det er viktig for studenter til å søke på deres snart som mulig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.