Keystone logo

Filtre

 • MA
 • Menneskerettsstudier
 • Lingvistikk
 • Filologi
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (3)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

3 MA Programmer i Filologi 2024

  Popular degree type

  Popular education type

  MA Programmer i Filologi

  Å jobbe med en Master of Arts (MA) fungerer som et supplement til en students bachelorstudier, og utvider lærerens disiplinære forståelse. En MA-student tar et dypt dykk inn i programmet han eller hun velger, og får både større innsikt og en dypere forståelse av emnet.

  Hva er en MA i filologi? De som driver denne graden, som innebærer en studie av strukturen og historien til et skriftlig språk eller språk, vil sannsynligvis velge å fokusere på klassiske studier eller et bestemt språk. På mange måter er filologistudenter detektiver, oppdag hvordan språk oppstår og hvordan de utvikler seg. De bestemmer om noen områder av verden fremdeles snakker visse gamle språk, samt hvorfor språk forsvinner.

  Studentene utvikler en sterk følelse av hvordan den gamle verden knytter seg til den moderne verden, og kan anvende den kunnskapen i både forretnings- og akademiske omgivelser. De blir dyktige etterforskere og må utvikle en sterk organisasjonsfølelse.

  I kan ta to år eller mer for å fullføre et MA-program, og årsakene til dette varierer. Enten en student går på heltid eller deltid er en nøkkelfaktor. Programkostnaden vil avhenge av sted og om skolen er privat eller offentlig. Det er alltid best å utforske ulike programmer før du velger.

  En kandidat med en MA i filologi vil typisk forfølge en Ph.D. med det formål å bli universitetsprofessor eller forsker. Andre kan ta sin forståelse og bruke den til spirende roller i teknologisektoren og i internasjonale kulturelle saker. De kan bli dataprogrammerere eller programvarearkitekter, designe programvareanlegg eller utvikle nye, mer effektive dataspråk.

  Studenter interessert i en MA i filologi vil oppdage unike muligheter fra skolene rundt om i verden. Online utdanningsprogrammer kan også være et alternativ. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.