Keystone logo

Filtre

 • MA
 • Italia
 • Menneskerettsstudier
 • Lingvistikk
 • Filologi
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

1 MA Programmer i Filologi i Italia for 2024

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Filologi

  Hva er filologi?
  Filologi er læren om språk i skriftlige historiske kilder. Det er en kombinasjon av litteraturkritikk, historie og lingvistikk. Filologer er opptatt av hvordan språk har endret seg over tid, og hvordan det brukes i ulike sammenhenger. De studerer også forholdet mellom språk og kulturene som snakker dem.

  Hva kan jeg gjøre med en grad i filologi?
  Med en grad i filologi kan du forfølge en karriere innen undervisning, lingvistikk, oversettelse eller publisering. Du kan også bruke ferdighetene dine til å jobbe innen felt som markedsføring, reklame eller PR.

  Hvorfor er det viktig å studere filologi?
  Å studere filologi er viktig fordi det hjelper oss å forstå hvordan språk har endret seg over tid og hvordan det brukes i ulike sammenhenger. Det hjelper oss også til å bedre forstå forholdet mellom språk og kulturene som snakker dem. Ved å forstå disse tingene kan vi bedre kommunisere med mennesker fra andre kulturer, og forbedre vår forståelse av verden rundt oss.

  Hvilke grader kan man oppnå i filologi?
  Det er noen få forskjellige typer filologigrader du kan ta. Disse inkluderer en Bachelor of Arts (BA) i filologi, en Master of Arts (MA) i filologi og en doktor i filosofi (PhD) i filologi. Hver av disse gradene vil gi deg muligheten til å studere språk i dybden og lære. Noen skoler tilbyr filologigrader spesifikt, mens andre tilbyr grader innen relaterte felt som lingvistikk eller historie med fokus på filologi.

  Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

  En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.