Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MA i Forretningsjuss 2023/2024

1 MA Programmer i Forretningsjuss 2023/2024

Oversikt

Å tjene en Master of Arts (MA) grad er noe mange søker å oppnå. Mens de er påmeldt dette studiet, tar studentene ofte kurs og eksamener. De kan også bli bedt om å fullføre en endelig forskningsoppgave. MA grad programmer kan ta mellom ett og fem år å fullføre, avhengig av valgt utdanningsinstitusjon.

Hva er en MA i Business Law? Denne typen program fokuserer ofte på praktiske og teoretiske temaer i forretningsretten. Noen ganger vil studentene også studere konstitusjonell lov for å bedre forstå aspekter av deres felt. Enkelte programmer gir elevene mulighet til å tilpasse sin kursbelastning, slik at de kan bli fagpersoner. I mange programmer blir det gitt oppmerksomhet til livssyklusen til en bedrift. Dette kan omfatte læring om oppstart, vekst og utvikling.

Mange mennesker vil gjerne forbedre sine karrieremuligheter; en MA i Business Law kan gi nyutdannede med den sjansen. Nyutdannede opplever ofte en økning i lønn og arbeidsutsikter. Hvis kandidatene allerede er i feltet, kan de kanskje videreføre karrieren når en avgang har skjedd.

De fleste er interessert i å finne ut hvor mye graden deres kan koste. Kostnaden for utdanningsprogrammer varierer imidlertid sterkt fra skole til skole. Priser kan også variere fra land til land. Sørg for å kontakte skolen du er interessert i å finne ut mer om kostnadene.

En MA i Business Law kan virkelig endre din karrierevei. For eksempel kan kandidater bestemme seg for å ta den tradisjonelle ruten og bli bedriftsrådgivere. Som bedriftsrådgiver hjelper utdannede bedrifter med kontrakts-, skatte- og konkurranserett. Mange nyutdannede velger å gå inn i privat praksis slik at de kan ta på mange kunder samtidig.

Hvis du oppnår en MA i Business Law, har alltid vært et mål, nå er det på tide å begynne. Hvis du har en opptatt tidsplan, kan det være lurt å se på muligheter på Internett. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MA
  • Jusstudier
  • Forretningsjusstudier
  • Forretningsjuss
Studieretninger
  • Jusstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger