Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 MA i Forskningsmetoder 2023

2 MA Programmer i Forskningsmetoder 2023

overview

En Master of Arts (MA) er en høyere grad utdelt til studenter som har fullført sine bachelorgrader og postgraduate kurs relevant for bestemte fagområder. Personer som tjener mastergrader, finner ofte bedre karrieremuligheter i sine utvalgte fagområder. En person med denne typen grad kan også bestemme seg for å fortsette videre til et doktorgradsprogram.

Hva er en MA i forskningsmetoder? Studenter som bestemmer seg for å forfølge denne graden, fokuserer vanligvis på kurs som lærer dem om forskningsmetoder i samfunnsvitenskap, hvordan man bygger beviskilder med kvalitative og kvantitative metoder, lineære modeller, utdanningsstatistikk og evalueringsforskning. De fleste høyskoler og universiteter ber også at studentene tar flere timer på valgfrie kurs. Kursene tar mellom ett år og fem år å fullføre, avhengig av hvor mange en student tar på en gang.

En person som får en grad i forskningsmetodikk lærer ferdigheter som ikke bare overfører mellom karriere, men er også nyttig i hverdagen. Problemløsing og dataanalyse gjør at kandidater kan jobbe på en rekke felt. Kommunikasjons- og organisasjonsferdigheter er også nyttige både i og uten arbeid.

Kostnaden for å oppnå en mastergrad i forskningsmetoder varierer. Det avhenger stort sett av landet der studentene går på skole og hvilken høyskole eller universitet de velger å melde seg inn. Lengre programmer koster vanligvis også mer.

De som fullfører dette forskerutdanningen kan ta jobber med titler som dataanalytiker, analytiker eller forskningsanalytiker. Private, offentlige og ideelle organisasjoner og organisasjoner har alle behov for folk med forskningsmetodikk grader. Nyutdannede kan gå på jobb for regjeringen, småbedrifter, store selskaper eller sykehus. Høyskoler trenger ofte også forskere, og noen trenger professorer til å undervise neste generasjon studenter om forskningsmetoder. Forskningsjobber er tilgjengelige på tvers av nesten alle bransjer, noe som gir et bredt utvalg av valg.

Kurs for å tjene en Master of Arts i Research Methodologies kan være tilgjengelig i ditt lokale område. Massevis av høgskoler tilbyr også online kurs for sine studenter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

  • MA
  • Pedagogikk
  • Utdanningsforskning
  • Forskningsmetoder
fields_of_study
  • Pedagogikk (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study