Keystone logo

23 MA Programmer i Menneskerettsstudier Humanitære organisasjoner 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Humanitære organisasjoner
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Menneskerettsstudier Humanitære organisasjoner

En Master of Arts er en grad ofte brukt opp som en oppfølging til en Bachelor of Arts. Dette graduate programmet kan fokusere på et hvilket som helst studieområde, men gjelder vanligvis for områder innenfor humaniora, samfunnsvitenskap eller kunst.

Hva er en MA i humaniora? Denne oppgraderingen fokuserer på en kombinasjon av kultur, kunsthistorie, filosofi, religion og litteratur. Studentene kan kanskje designe et spesialisert fokus eller ta et bredere blikk på humaniora. Kurs i dette programmet kombinerer ofte forskning, forelesninger, diskusjoner og prosjekter. De obligatoriske kursene for en MA i humaniora kan variere fra ett universitet til et annet, men kan omfatte europeisk og verdenshistorie, tverrfaglige tilnærminger til kunst og humaniora, kunsthistorie, religionsverdener i verden, historie av materialer og teknikker og litteraturlitteraturer .

Denne utdanningen kan hjelpe elevene til å utvikle sin kritiske tenkning, kreative tenkning og kulturelle bevissthet. Å være mer kulturelt bevisst kan gi nyutdannede til å leve og jobbe rundt i verden. Kreativ og kritisk tenkning forbereder folk til å finne innovative løsninger til vanskelige faglige og personlige situasjoner.

Det er mange variabler knyttet til kostnaden for en MA i humaniora. For eksempel kan en student som fullfører på ett år betale mindre enn en elev som fullfører i to. Søkere kan lære mer ved å kontakte skolene de håper å delta på.

Dette brede utseendet på humaniora kan forberede studentene til å komme inn i historien, kunsten, litteraturen eller designens verden. Nyutdannede har brukt denne utdanningen til å lansere en rekke karrierer, blant annet museumskonsulent, motedesigner, historiker, forfatter, professor, avisredaktør, fotograf, arkivist, menneskelige ressursspesialist, tolk og reiseguide. Forsknings- og læringsevnen som er oppnådd, kan utarbeide en lærer for videreutdanning.

Universiteter rundt om i verden kan tilby online eller på campus kurs for en MA i humaniora. For å lære mer eller søke, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.