Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 MA i Idrettsvitenskap 2023/2024

2 MA Programmer i Idrettsvitenskap 2023/2024

Oversikt

En Master of Arts (MA) er en høyere grad som kan være tjent med deltid eller heltid studie. Utdanningen forbereder studentene for en mer avansert posisjon i sitt fagområde, og det forbereder dem også til å inngå et doktorgradsprogram hvis de ønsker det.

Du lurer kanskje på, hva er en MA i idrettsvitenskap? Det er et program som er utviklet for å forberede studentene en dyptgående forståelse av anvendt og klinisk idrettsvitenskap praksis. Hvert program vil variere, men klasser kan inkludere fysiologi, biomekanikk, ernæring, biokjemi, kognitive og atferdsvitenskap, idretts overvåking, ytelsesanalyse og sport teknologi. Mange programmer tilbyr også internship muligheter som samsvarer med de spesialiserte studentenes interesser.

Tjene en grad i idrettsvitenskap er gunstig i en rekke måter. Mange skoler gir muligheter til å bygge nettverk i bransjen, noe som hjelper med å finne en karriere etter endt utdanning.Feltet kan også nyutdannede til å finne arbeid i ulike typer idrettsorganisasjoner over hele verden.

Fordi det er internasjonale studieprogrammer i områder over hele verden, er kostnadene forbundet med å tjene en idrettsvitenskap grad kan være svært forskjellig fra en skole til en annen. Noen kostnads ​​faktorer å vurdere omfatter programmets varighet, plassering av institusjonen, og avgifter og reisekostnader i forbindelse med et internship. Når du har bestemt deg for noen favoritter, ringe skolene direkte og spør hva kostnadene vil bli involvert.

De karrieremuligheter for akademikere er enorme. Noen mulige titler inkluderer styrke og condition spesialist, livsstil konsulent, sport / atletisk program koordinator, fellesskapet og bedriftens fitness og helse konsulent, og utvikling offiser for helseorienterte og profesjonelle organisasjoner. Arbeidsgivere kan inkludere sportslige organisasjoner, bestemte idrettslag, eller individuelle idrettsutøvere.

Ved hjelp av vår online database som gjør det enkelt å finne den perfekte idrettsvitenskap program. Begynn nå, og søke etter programmet nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • MA
  • Idrett
  • Idrettsvitenskap
Studieretninger
  • Idrett (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger