Keystone logo

0 MA Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idrettsvitenskap i Belgia for 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Belgia
 • Sport og treningsstudier
 • Idrettsvitenskap
Studieretninger
 • Sport og treningsstudier (0)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

  Clear filters

  MA Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvitenskap Idrettsvitenskap

  Exercise Science er et fascinerende felt som dykker inn i verden av menneskelig kroppsbevegelse. Den utforsker emner som anatomi, bevegelsesmekanikk og til og med sportspsykologi. Hvis du brenner for helse og fitness, kan en treningsvitenskapelig grad åpne dører til karrierer innen områder som helsefremmende, fysioterapi, coaching og personlig trening.

  Når du studerer treningsvitenskap, vil du ta kurs om emner som anatomi, fysiologi, kinesiologi og ernæring. Du vil også lære hvordan du lager trygge og effektive treningsprogrammer skreddersydd for enkeltpersoner eller grupper. I tillegg vil du få innsikt i ting som motorisk læring og skadeforebygging.

  Når du har oppnådd din Exercise Science-grad, vil du være klar til å jobbe i en rekke settinger som treningssentre og treningsfasiliteter, i forskningslaboratorier eller direkte med idrettslag. Og hvis du er ivrig etter å fortsette å lære, kan du ta høyere grader innen felt som fysioterapi eller ergoterapi.

  Så, uansett hvilken karrierevei du velger etter å ha fått din Exercise Science-grad, vil du ha ferdighetene og kunnskapene til å hjelpe folk med å nå treningsmålene sine og leve sunnere liv.

  Med universitetsutdanning være øverste mest nivå i utdanningssystemet i Belgia, har regjeringen legge mer vekt å sørge for at studentenes liv blir så enkelt som mulig gjennom lån og tilskudd programmer. De tilbyr sponsorer for internasjonale studenter med fattige og sårbare bakgrunn som ønsker å studere i dette landet.

  En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.