Keystone logo

9 MA Programmer i Industridesign 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Designfag
 • Industridesign
Studieretninger
 • Designfag (9)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MA Programmer i Industridesign

  En mastergrad er tildelt til studenter etter at de har fullført et høyere utdanningsprogram, som kan ta ett til tre år. For å tjene en Master of Arts (MA), må studentene ofte fullføre intensiv forskning og hands-on prosjekter. Mange studenter forfølge denne graden for å demonstrere sin kunnskap om en valgt disiplin og utvide sine karrieremuligheter.

  Hva er en MA i industriell design? Dette programmet lærer elevene å designe produserte objekter mens balansering av utseende, funksjonalitet og andre hensyn. Studentene vurderer prinsippene for estetikk og ergonomi, og de lærer også strategier for å skape produkter som er økonomiske, bærekraftige og etisk produserte. Dette programmet gir generelt grad kandidater muligheten til å tenke, utvikle og forfine sine egne design og til slutt bygge porteføljer av sitt arbeid.

  Nyutdannede som har oppnådd en MA i industriell design, kan nyte en kanten på arbeidsmarkedet over kandidater som mangler høyere utdanning. I tillegg kan studenter som effektivt bruker prinsippene de lærer i løpet av dette programmet, nyte større inntjening og muligheter for videreutvikling.

  Kostnaden for å fullføre en mastergrad varierer mellom regioner og institusjoner. For å få den mest nøyaktige ideen om kostnad, bør studentene kontakte institusjonene de er interessert i å spørre om programlengde, opplæring og tilleggsavgift.

  Personer som har studert industriell design på forskerutdanningen kan samarbeide lage en rekke produserte gjenstander. Disse inkluderer klær, elektronikk, tekstiler, kjøretøy og medisinsk teknologi. Nyutdannede kan også selvstendig produsere, forfine og tone nye produkter til investorer eller eksisterende selskaper. Personer med sterk bakgrunn i virksomheten kan også utnytte sin kompetanse til å jobbe på toppnivå i markedsføring, reklame, innkjøp eller salg.

  I dag kan mange mastergrader, inkludert en MA i Industrial Design, tjene på nettet. Dette gir studentene et større utvalg av programmer å velge mellom, og det kan også hjelpe elevene med å spare tid og penger. Å utforske de tilgjengelige alternativene tar bare noen få minutter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.