Keystone logo

11 MA Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Innovasjon og entreprenørskap 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
  • Innovasjon og entreprenørskap
Studieretninger
  • Forretningsstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Innovasjon og entreprenørskap

En MA, eller Master of Arts, er et graduate-nivå grad som er tildelt til studenter som har vist et bestemt nivå av mestring i felt av humaniora, samfunnsvitenskap eller kunst. Dette er en grunnleggende grad som tar enten ett eller to år å fullføre, og er noen ganger tilbys på en deltid for fagfolk.

Hva er en MA i innovasjon og entreprenørskap? Studenter i dette programmet vanligvis lære å innlemme innovasjon som de bli ledere på arbeidsplassen. De utvikler ferdigheter og strategier som er nødvendige for å håndtere lag og organisasjoner. Klasser ofte dekke grunnlaget for entreprenørskap og innovasjon, internasjonal entreprenørskap, samfunnsaktuelle tema, og global sosialisering.I tillegg kan elevene få sjansen til å delta i scenarier som forsterker bruken av sine utviklingsferdigheter

Studenter kan utvikle kritisk tenkning ferdigheter, evnen til å identifisere muligheter og vurdere risiko, og metoder for å utvikle bærekraftige løsninger. Studentene arbeider ofte med fakultetet medlemmer som er aktive i sine egne gründer sysler eller ledere i verden av virksomheten og innovasjon.

Kostnaden for undervisning og relaterte kostnader kan være forskjellig fra en skole til en annen, særlig ettersom skolene ligger i en rekke forskjellige land. For nøyaktig informasjon om kostnader, bør potensielle studenter kontakte den enkelte skole for sine valg.

Nyutdannede bli ledere av innovative team eller fagfolk på sine egne startups, bedrifter eller offentlige etater. De kunne finne jobber i mange bransjer, som for eksempel markedsføring, økonomi, prosjektledelse og salg.De kan lykkes i spissen for utviklingen av sin egen profesjonell organisasjon eller søke stillinger innen store selskaper, på vei opp lagene og gi konsultasjon. Noen akademikere flytter inn i felt som teknologi eller kunst og sette sin evne til å skape innovative løsninger på god bruk.

Dersom disse mulighetene høres spennende for deg, ta deg tid til å gjennomgå skoler på programoversikten. Bruk ledelsen skjemaer for å få mer informasjon om skolene som synes mest hensiktsmessig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.