Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 17 MA i Internasjonal kommunikasjon 2023/2024

17 MA Programmer i Internasjonal kommunikasjon 2023/2024

Oversikt

Forankret i humaniora feltet er en post-graduate grad kalles en Master of Arts (MA) grad. Studenter konsentrere seg om kunst, filosofi og samfunnsfag når forfølge en slik grad. Med sin omfattende kunnskap, er de i stand til å oppnå sine mål som de forholder seg til sine nåværende eller fremtidige karrierer.

Hva er en MA i internasjonal kommunikasjon? Dette grad fungerer mot en forståelse av den stadig bredere flerkulturelle landskapet av global samhandling i politikk, markedsføring og internasjonale relasjoner. Som europeiske, asiatiske, Nord-og Sør-Amerika, og afrikanske økonomier utvide sine relasjoner til hverandre, er det behov for dyptgående analyse og effektive strategier for å fremme vellykket kommunikasjon mellom kulturer. En MA oppfordrer kritisk tenkning på samtidens kulturelle praksis, og ferdigheter i å skape og opprettholde kulturprosjekter.Programmet vil ofte bestå av en kombinasjon av teori og praktisk arbeid.

En MA i internasjonal kommunikasjon utstyrer studenten med en funksjonell forståelse av en rekke utviklende elementer i globale og regionale medier. I dagens miljø, er det viktig å skille hvordan ulike kulturer ansette styrker, slik som sosiale medier og sensur. Det er kommunikasjons implikasjoner for handel, politikk, helse og samfunnskontakt. En MA kan være et skritt mot team ledelse i næringslivet, eller mot videre forskning og en doktorgrad.

Kostnaden for en mastergrad kan variere fra institusjon til institusjon, og fra land til land. For å finne ut om en bestemt programmets registreringsavgifter og krav undervisning, er det best å kontakte skolen direkte.

En mastergrad i internasjonal kommunikasjon åpner opp karrieremuligheter i en rekke medier. Graden forbereder en for en stilling i presse, kringkasting, informasjonstjenester, reklame, kunst administrasjon, PR, og forskning. Utdanning og offentlig politikk er også områder som har nytte av en bakgrunn i internasjonal kommunikasjon. Voksende markedene kan tilby flere muligheter for de kandidater med en sterk følelse av vanskelighetene med global mangfold.

Hvis du er interessert i dette området av avanserte utdanning, er det ingen grunn til å vente. Det er mange institusjoner som du kan se nærmere på, for å finne noe som vil fungere best for din situasjon. Se vår omfattende database for en rekke internasjonale programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret og skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Kommunikasjon
  • Internasjonal kommunikasjon
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat