Keystone logo

28 MA Programmer i Internasjonale studier 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Menneskerettsstudier
 • Internasjonale studier
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (28)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

   MA Programmer i Internasjonale studier

   En Master of Arts er en høyere grad tilbys av en rekke høgskoler og universiteter. Studentene kan studere nesten alle emner, men universiteter kan reservere denne graden for studieområder i humaniora, samfunnsvitenskap eller kunst.

   Hva er en MA i internasjonale studier? Det er et opplæringsprogram som fokuserer på endringene som påvirker det globale samfunnet. Kursene kan se på saker som etnisk vold, forretningsforbindelse eller global økonomi. De eksakte kursene som er tilgjengelige varierer fra en skole til den neste. Studentene kan imidlertid finne kurs som ligner metodikk for menneskerettigheter, komparativ politikk, politisk teori, internasjonal politikk, globaliseringens politiske økonomi, revolusjoner, utfordringer for demokratisering, konjunkturprosjektet og innsamlingsarbeid i ideelle organisasjoner.

   Studentene velger ofte å ta internasjonale studier på grunn av sitt mangfold. Deltakere forlater programmet med konkurransedyktige ferdigheter, inkludert dataanalyse, kommunikasjon og kreativ problemløsing. Disse ferdighetene kan være nyttige på nesten alle karriereområder og til og med i privatlivet.

   Kostnaden for en MA i internasjonale studier er variabel. Det kan avhenge av skolen, programmets varighet og klassens modus.

   En Master of Arts i internasjonale studier kan føre til en rekke karriere muligheter. Studentene kan finne seg å jobbe i akademia, diplomati eller politikk etter oppgradering. Mangfoldet i denne utdanningen gjør det til et godt valg for lærde som ønsker å fortsette til en doktorgrad. Fordi en MA i internasjonale studier har et så bredt karriere spor tilgjengelig, er det vanskelig å finne ut hva en kandidat kan gjøre. Noen muligheter er imidlertid professor, internasjonal kontakt, diplomat, menneskelige ressursansvarlig, museumskonsulent, administrerende direktør, prosjektleder, forsker og journalist.

   En MA i internasjonale studier kan være tilgjengelig hvor som helst i verden. Ikke bare tilbyr mange universiteter dette studiet, men det er mange online kurs. For å søke om eller finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.