Keystone logo

Filtre

 • MA
 • Menneskerettsstudier
 • Teologi
 • Islamstudier
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (9)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

9 MA Programmer i Islamstudier 2024

  MA Programmer i Islamstudier

  En Master of Arts grad blir ofte forfulgt for å fullføre en høyere grad av intensive studier etter å oppnå en bachelorgrad i et valgt felt. Avhengig av hvilken type pensum, kan dette programmet ta alt fra ett til tre år med studier.

  Hva er en MA i islamske studier? Denne type program konsentrerer seg om å skaffe en dyp forståelse av religionen islam og utnytte denne kunnskapen til å støtte behovene til den internasjonale religiøse og kulturelt fellesskap. En rekke kurs kan bli undervist, inkludert de med fokus på kulturell samhandling, forskning og inter-tro dialog. Muligheter for videre spesialisering er tilgjengelig for å forberede studentene for arbeid i private eller offentlige organisasjoner.

  Studenter som søker å oppnå en MA i islamske studier vil få kompetanse til å fremme en dialog i det internasjonale samfunnet for å fremme utdanning og globale utfordringer.Denne typen avansert grad tilbyr ofte et høyere nivå av karrieremuligheter fra studier i teori, komparativ religion og kulturell samhandling.

  Kostnadene ved å følge dette programmet vil variere rundt om i verden, avhengig primært på plasseringen av institusjonen, samt varighet og type pensum som tilbys ved høyskole eller universitet. Administrative kontorer av de spesifikke skolene kan svare på spørsmål om kostnader.

  Når en person får en MA i islamske studier, muligheter for karriere er ofte tilgjengelig i en rekke sektorer. Fra stillinger i utdanning, forskning, offentlige og private institusjoner, elever med denne type trening er etterspurt i mange deler av verden. Andre muligheter for avanserte stillinger kan være ervervet gjennom videre studier kulminerte i en doktorgrad også.

  Utdanningsinstitusjoner over hele verden tilbyr denne type program, inkludert noen alternativer for fjernundervisning.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.