Keystone logo

28 MA Programmer i Samfunnsvitenskap Kjønnsforskning 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Kjønnsforskning
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (28)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Samfunnsvitenskap Kjønnsforskning

Masters of Arts grader er avanserte grader i humaniora, liberal arts og samfunnsfag som tar ett til to år å fullføre. Studenter som holder en BA kan velge å videreutvikle sin utdanning ved å jobbe mot en MA, som kan være en avslutnings grad eller et springbrett på veien til en doktorgrad.

Hva er en MA i kjønnsstudier? En MA i Gender Studies fokuserer på teorier og praksis av likestilling i en rekke situasjoner. Studentene kan velge å spesialisere seg i kjønn og arbeid, kjønn og politikk, eller kjønn og litteratur. Typiske kurs inkluderer teori og praksis av feminisme, sosial endring, feministiske genealogies, offentlig politikk, og kvinnelige forfattere. Noen programmer også utforske disse spørsmålene i en transnasjonal og flerkulturell kontekst. Tilknyttede studieretninger som inngår i mange programmer er seksualitet og rase.

En kandidats i kjønnsstudier formidler mange grunnleggende ferdigheter utover bare gjenkjenne sosial urettferdighet nasjonalt og internasjonalt basert på kjønn ulikhet. Studentene lærer også viktige kritisk tenkning, forskning og kommunikasjonsferdigheter som kan brukes til mange forskjellige karrierer i en rekke bransjer.

Kostnaden for en avansert grad er forskjellig basert på institusjonen, geografisk plassering, og mange andre faktorer. Derfor må du ta direkte kontakt med skolen eller skoler som du har tenkt å bruke til å finne ut sine skolepenger for å budsjettere for dine studier.

Mange nyutdannede med en MA i Gender Studies fortsette sin videreutdanning arbeid for å skaffe karrierer innen akademia. Andre kandidater utnytte sin utdanning i kjønnsulikhet å arbeide i offentlige eller ideelle organisasjoner for å lette politiske endringer eller å jobbe som talsmann for kvinner, for eksempel for ofre for vold eller voldtekt.

Det er flere universiteter rundt om i verden som tilbyr avanserte programmer i kjønnsstudier. Hver og en vil ha et unikt område av interesse, og interesserte studenter bør velge skoler som passer til deres konsentrasjon og karrieremål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.