Keystone logo

Filtre

 • MA
 • Menneskerettsstudier
 • Klassiske studier
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (20)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  20 MA Programmer i Klassiske studier 2024

   MA Programmer i Klassiske studier

   Master of Arts (MA) er en første-nivå uteksaminert grad bevilget de som gjennomfører studier i humaniora eller samfunnsvitenskap for å øke kunnskap i et bestemt emne. Det følger bachelorgrad på bachelor-nivå og foregår doktorgradsstudier.

   Hva er en MA i klassiske studier? Denne graden fokuserer på forskning og studier av antikk-gresk og romersk litteratur, kultur og språk. Det kan også involvere gamle Northeast-studier. Kursene kan omfatte forskningsmetoder, gresk og romersk antikk, jødedom, kristendom og egypte. Avhengig av fokuset på studiet, kan det være flere kurs tilbys på latin, antikkens greske, filosofi, arkeologi og historie.

   Studenter som forfølge en MA i klassiske studier skaffer seg forskningskunnskaper som trengs for vitenskapelige publikasjoner og presentasjoner. De utvikler også kritiske tenkning ferdigheter, som tjener dem godt inn og ut av akademia. Fordi denne type program legger stor vekt på skriftlig og muntlig uttrykk, blir kommunikasjonsevner også forbedret.

   Utgiften til denne typen program kan variere mellom institusjoner, med plassering og programlengde factoring i total. Interesserte studenter bør kontakte programrådgivere for mer informasjon. Programmer kan vare mellom ett og tre år.

   Nyutdannede fra en MA i klassisk studium programmet kan forfølge doktorgrad studier etter å ha tjent graden. De blir ofte forskere, lærde, forelesere og professorer på universitetsnivå. De kan også ta lærerstillinger i videregående skoler eller samfunnskollegier, bli journalister eller redaktører for publikasjoner eller finne stillinger som museumsarkivister eller kuratorer. Arkeologiske firmaer ansetter ofte konsulenter og klassikere som er opplært i dette feltet.

   MA i klassiske studier programmer kan bli funnet over hele verden på universitetet campus. Mange av dem er tilgjengelige på nettet, noe som muliggjør større fleksibilitet av plan og plassering. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.