Keystone logo

67 MA Programmer i Menneskerettsstudier Komposisjonsstudier Kreativ skriving 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Komposisjonsstudier
  • Kreativ skriving
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (67)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Menneskerettsstudier Komposisjonsstudier Kreativ skriving

En MA, eller Master of Art, er en type grad som kan være ferdig på om ett til tre år. Vanligvis forfulgt etter ferdigstillelse av en bachelorgrad, indikerer denne typen legitimasjon at en student har fått en dyp kunnskap om sitt valgte felt. Det er grad programmer tilgjengelig i mange forskjellige fag.

Du kan være nysgjerrig: Hva er en MA i kreativ skriving? Denne graden fokuserer på opprettelse av verk som noveller, noveller, poesi, essays, artikler, noveller, flashfiksjon, skjermer, skript og andre former for skriving. Du kan lære om viktige begreper som karakterisering, synspunkt, plottutvikling, strukturering og fortelling, samt mindre detaljer som grammatikk og tegnsetting. Andre temaer som omfattes, kan omfatte litterær analyse og allusjoner. I et av disse programmene kan det hende du må lese en rekke arbeider eller sende inn egen skrift til et verksted.

Mange fordeler kan være tilgjengelige gjennom et av disse programmene. Den mest fremtredende er muligheten til å forbedre dine skriveferdigheter og skjerpe visse tekniske ferdigheter som er nyttige i den profesjonelle verden. I tillegg kan denne typen program gi verdifull innsikt i hva som gjør bestemte typer skriving mer effektive enn andre.

Kostnaden for en MA i Creative Writing kan avhenge av en rekke potensielle faktorer. Sørg for å kontakte din valgte institusjon for å spørre dem om nøyaktig og oppdatert finansiell informasjon. Admisjon offiserer kan gi en detaljert oppdeling av undervisning, avgifter og andre utgifter.

Hvilke karriere kan forfølges med en kreativ skriving MA? Mange studenter fortsetter å bli romanforfattere, dramatiker, essayister, manusforfattere, poeter eller forfattere; Andre bruker sine skriftlige ferdigheter i en rekke andre bransjer. En kandidat kan også være i stand til å bli en litterær analytiker, engelsklærer, bokomtaler, bibliotekar eller redaktør.Arbeide for et forlag eller litterært byrå er et annet alternativ.

Klar til å komme i gang? Bare søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.