Keystone logo

50 MA Programmer i Ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Ledelse
  • Ledelse
Studieretninger
  • Ledelse (50)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Ledelse

En Master of Arts (MA) er en fleksibel grad som studentene kan få på mange felt. For å tjene en MA, krever skolene ofte en kombinasjon av klasseromstudier og forskning i løpet av noen få år.

Hva er en MA i ledelse? Denne graden er ofte betraktet som et utgangspunkt for de som forfølger ulike områder av ledelse og ledelse. Studier begynner med grunnleggende næringsliv og generell ledelse og kan deretter forgrene seg til spesialiserte områder som internasjonal virksomhet. Ofte tar kursene som tas for en MA i Management fokus på studentens fremtidige valg av sysselsetting, forbereder ham eller henne for næringslivet. Disse studentene vil se på den moderne markedsplassen og finne områder der de kan lede og utmerke seg i entreprenørskapsarbeid.

Uansett deres valg av spesialisering, uteksaminere med en MA i Management stand til å få lederskap og problemløsende evner, som vil hjelpe dem å bidra lokalt til sine lokalsamfunn, enten som en sterk stemme på skolestyret eller noen som fortaler for positiv endring. Disse ferdighetene, kombinert med større kunnskap om virkelige virksomheter, øker også verdien til potensielle arbeidsgivere.

En viktig faktor ved valg av universitet er kostnad, som varierer avhengig av plassering og program. Studenter som ønsker å få en MA i Management bør fullføre grundig forskning på kostnaden av deres foretrukne program før du registrerer.

Siden en MA i Management er et så åpent utgangspunkt, kan studenten følge det på mange karrieremuligheter. De med mastergrad i ledelsen kan bli ledere, analytikere eller konsulenter, enten i privat eller offentlig sektor. Noen studenter kan velge å være ledere på ethvert nivå av regjerings- eller ideell ledere. I alle disse karriere leder akademikere stemmen til forandring og fremgang innenfor sitt valgte felt.

Campusene i mange land tilbyr full- og deltidsprogrammer for studenter som driver masterstudier i ledelse. Hundrevis av skoler tilbyr også elektroniske alternativer for studenter som krever en fleksibel tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.