Keystone logo

152 MA Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (152)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media

En Master of Arts grad gir studentene flere muligheter for avansement i en rekke måter. Marshall McLuhan en gang sa at "mediet er budskapet." Studenter velger å forfølge en Master of Arts i Media ønsker å forstå forholdet mellom stadig utvikling teknologi og endring av kulturer over hele verden.

Hva er en MA i Media? Det er en høyere utdanning grad som kombinerer fagområdene media og kulturkunnskap for å hjelpe elevene få nødvendig kunnskap for å arbeide på steder som redaksjoner, samfunnskontakt kontorer, eller markedsfører. Folk tjener en MA i Media skal studere hvordan regjeringer kommunisere med innbyggerne, hvordan nyhetsmediene påvirker offentlig politikk, og hvordan bedrifter kan håndtere krisesituasjoner. Det er mange forskjellige kurs tilgjengelig i programmet, og studentene kan velge de områdene i media at de er mest interessert i.

Det er mange grunner studenter velger å få en MA i Media. Mange har et ønske om å lære mer om de skiftende måter vi kommuniserer med hverandre, mens andre ønsker å være i stand til å få en bedre jobb i sin nåværende journalistikk, PR, eller markedsføring karriere.

Kostnaden for å få en MA i Media varierer avhengig av hvilken institusjon studentene deltar og hvor lang tid det tar å fullføre kursene. Alle som ønsker å vende tilbake til skolen eller fortsette sine studier bør gjøre rikelig komparativ forskning før de bestemmer seg for et program.

En Master of Arts i Media kan føre til mange forskjellige og spennende yrker. Mulige arbeidsplasser som følge av grad inkluderer avis reporter, offentlig informasjon offiser, journalistikk professor, og pressesekretær.Studentene får kunnskap til å kunne skrive pressemeldinger, spør vanskelige spørsmål, og effektivt kommunisere komplisert informasjon til massene.

Mens fysisk til stede en høyskole eller universitet er en morsom måte å få en grad, er flere og flere mennesker velger å ta online klasser for å fortsette sin utdanning. Online klasser tillate alle fra travle foreldre til folk som bor i avsidesliggende områder for å oppnå sine grader. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.