Keystone logo

48 MA Programmer i Designfag Mediedesign 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Designfag
  • Mediedesign
Studieretninger
  • Designfag (48)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Designfag Mediedesign

Mediedesign handler om å bruke visuelle elementer for å løse problemer og formidle ideer. Fra tradisjonelle TV-reklamer til interaktive nettsteder til virtuelle virkelighetsopplevelser – himmelen er grensen!

I løpet av en mediedesigngrad vil du få en omfattende forståelse av ulike aspekter ved mediedesign, inkludert praktiske ferdigheter, teoretisk kunnskap og bransjeinnsikt. Læreplanen kan variere avhengig av det spesifikke programmet, men studentene kan forvente å lære om grafisk design, webdesign, bevegelsesgrafikk, videoproduksjon, markedsføring, prosjektledelse og mer.

Som utdannet mediedesign kan du finne deg selv å jobbe med reklamekampanjer, designe brukeropplevelser for digitale produkter, eller til og med lage oppslukende videospill. Din ekspertise kan også føre til lederroller som kunstdirektør, kreativ leder eller sjef for sosiale medier.

Ettersom det digitale landskapet stadig utvikler seg, kan nyutdannede se frem til en verden av stadig voksende muligheter. Finn din mediedesigngrad i dag og sett ditt preg i denne blomstrende bransjen.

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.