Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 MA i Metallbearbeiding 2023

2 MA Programmer i Metallbearbeiding 2023

Oversikt

En Master of Arts grad er et studium for studenter som søker en mer intensiv utdanning innenfor et bestemt felt. Disse grader er mer avanserte enn en bachelorgrad, men de fleste tar bare to eller tre år å fullføre.

Hva er en MA i metallbearbeiding? Metallbearbeiding er den unike og komplekse metoden for å jobbe med metaller for å skape nye strukturer som smykker, skulpturer og mer. Mange gradsprogrammer i dette faget består av omfattende kunstnerisk studie av de tekniske og konseptuelle komponentene i profesjonell metallbearbeiding. Kurs i denne typen program vil trolig inkludere kunsthistorie, teknisk utvikling, kunstforskning, materialstudie og mer. Noen programmer tilbyr internship muligheter eller krever et oppgaveprosjekt.

På metallbearbeiding bør studentene lære å være kreative og detaljorienterte. Nyutdannede med en MA i metallbearbeiding er ofte svært motiverte selvstartere, og arbeidsgivere fra mange forskjellige bransjer søker disse egenskapene hos ansatte.

Kostnaden ved å tjene en MA-grad er vanligvis mindre enn en lavere grad, men dette kan variere avhengig av universitetet og programmet. Studentene oppfordres sterkt til å kontakte opptakskontorer til potensielle skoler for å finne spesifikke opplærings- og opptakskrav.

Karriere i metallbearbeiding er mye mer ekspansiv enn man kan anta, spesielt for studenter med avansert grad. Mens mange studenter driver en selvstendig kunstkarriere som galleristartister eller frilansere, kan andre studenter finne relatert arbeid i en rekke bransjer. Nyutdannede kan sikre jobber som gallerikonsulatorer, lærere på forskjellige faglige nivåer, designere, sveisere, metallarbeidere og mer.

Studentene kan velge mellom en rekke programmer på universiteter over hele landet. Mange av disse programmene tilbyr også online eller deltid innmelding alternativer for studenter med opptatt eller ubeleilig planer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MA
  • Kunststudier
  • Kreativ kunst
  • Metallbearbeiding
Studieretninger
  • Kunststudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat