Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 MA i Offentlig administrasjon 2023

8 MA Programmer i Offentlig administrasjon 2023

Oversikt

Hvis du er lidenskapelig om offentlig politikk og politikk og er på utkikk etter en spennende karriere som gjør at du kan gi tilbake til samfunnet, mener en Master of Arts (MA) i forvaltningsloven. Graden gir elevene en betydelig karriere fordel i offentlig tjeneste-feltet.

Hva er en MA i Public Administration, spør du? Programmet er utviklet for å forberede studentene på ledelses tjeneste i statlige kontorer og frivillige organisasjoner. Spesielt elevene lære å implementere og administrere offentlig politikk for effektiv ressursbruk i tjenestelevering. Elevene også lære å utvikle og drive løsninger vedrørende organisasjons- og personaladministrasjon, offentlig finansiering og ledelse, samt andre intrikate ledelsesprosesser i offentlige institusjoner. Til slutt, de fleste programmer også imøtekomme kravene fra håndtering og inneha offentlige stillinger.

Fordelene med en MA i Public Administration inkluderer effektiv beredskap for å bli en tjenestemann på lokalt eller føderalt nivå eller å gjennomføre politisk arbeid for nonprofit-enheter. Mange studenter finner den opplæringen de får med denne type grad å være veldig intellektuelt givende, som kan oversettes til bedre trivsel.

Kostnadene ved en MA i Public Administration varierer fra skole til skole og fra sted til sted. Det er viktig å ta kontakt med institusjonen direkte for eksakte kurs og registreringsavgift.

Studenter som tjener en MA i Public Administration oftest går på å jobbe som offentlige tjenestemenn i en rekke statlige stillinger. Nyutdannede av denne type program er også ofte i stand til å omgå entry-level stillinger i favør av mer mid-level statlige stillinger. Ideelle organisasjoner representerer også en betydelig del av arbeidsmarkedet for personer som har fullført programmet.I tillegg er mange politikere begynner sin karriere som offentlige tjenestemenn når de har tjent denne avansert nivå grad.

Det er mange muligheter til å tjene en MA i Public Administration hele USA og verden. Tallrike muligheter også for å ta online kurs som gjelder mot graden, som er et ønskelig alternativ for å arbeide fagfolk. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • MA
 • Administrasjon
 • Offentlig administrasjon
Studieretninger
 • Administrasjon (8)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat