Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 14 MA i Offentlig politikk 2023

14 MA Programmer i Offentlig politikk 2023

Oversikt

Tjene en Master of Public Policy er et godt valg for personer som ønsker å bidra til å løse de kompliserte politiske problemer mot regjeringer i dag, og arbeide for en karriere som kan ha en innvirkning på verden. Når de er ferdige med en mastergrad i offentlig politikk, er enkeltpersoner rustet til å argumentere for endring på en rekke presserende globale problemer.

Mange potensielle studenter ofte stille spørsmålet, hva er en MA i offentlig politikk? Dette grad innebærer å undersøke ulike politiske systemer, samfunn og økonomi, for å forstå og hjelpe fikse problemer mot regjeringer, ideelle organisasjoner og private selskaper. Mange institusjoner har programmer som dekker de samme brede fag som økonomistyring, politiske institusjoner og politiske prosesser, men mange studenter fokusere på en sub-spesialitet. Noen alternativer inkluderer internasjonale spørsmål, etiske beslutningsprosesser, USlov og rett, og sosial og miljøpolitikk.

En offentlig politikk grad er gunstig for alle som er interessert i karriereutvikling i regjeringen, non-profit eller næringspolitikk. Det finnes et bredt utvalg av kurs alternativer å velge fra og en grad kan stille ett fra andre jobbsøkere. I noen tilfeller kan en grad i offentlig politikk være en forutsetning for en bestemt jobb.

Mange institusjoner rundt om i verden tilbyr offentlige politiske programmer, og kostnadene kan variere mye. Alle som er interessert i å forfølge en MA i offentlig politikk bør kontakte de spesifikke skoler om deres kursavgifter og registreringskostnader.

Folk som uteksamineres med en Master of Public Policy kan finne arbeid i mange steder. En politisk analytiker er ett alternativ. Andre karriereveier inkluderer en økonomisk rådgiver, lovgiver, byplanlegger, rådmann og antiterror konsulent.Enkelte kandidater også velge å undervise eller gjøre forskning.

Interesserte kandidater bør forskning deres valg ved hjelp av vår enorme database som et flott sted å starte. Det finnes en rekke av høy kvalitet online grader som kan være en perfekt passform for studenter som trenger fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte inntakskontoret på skolen av ditt valg ved å fylle i ledelsen i skjemaet.

Les mer

Filtre

  • MA
  • Jusstudier
  • Administrativ jusstudier
  • Offentlig politikk
Studieretninger
  • Jusstudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat