Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 MA i Servicenæring 2023

6 MA Programmer i Servicenæring 2023

Oversikt

Å arbeide med en Master of Arts grad etter grunnskole er en måte mange studenter øker både deres faglige kunnskap og deres utleieevne i markedet. MA-programmene dykker dypt inn i en studerendes valgte disiplin, og gir både større innsikt og dypere forståelse av et emne.

Hva er en MA i gjestfrihet? Som internasjonal reise blir enklere og rimeligere, fortsetter behovet for gjestfrihetsfagfolk å vokse. Studenter som tar på dette programmet kan oppdage hvordan man planlegger og styrer turistmål over hele verden, og gir besøkende opplevelser de aldri trodde var mulig. Klasser innenfor en gjestfrihet pensum fokuserer vanligvis på business acumen og ledelse ferdigheter. Studentene kan også lære å lede et team av gjestfrihetsfagfolk.

Nyutdannede går vanligvis ut med sterk ledelsesevne, fokusert på inspirerende ansatte og kolleger, samt å bygge og distribuere lag. Siden gjestfrihetsbransjen er rask, kan studentene lære gode tidskompetanse. De kan også skryte av kundeservice og kundekommunikasjon.

Mange studenter fullfører sin MA i gjestfrihet om ett til to år, men det avhenger ofte av om studenten går på heltid eller deltid. Opplæringspris varierer også, avhengig av skoleplassering og om skolen er privat eller offentlig.

Nyutdannede kan forfølge en rekke karrieremuligheter i gjestfrihetsbransjen. De kan velge å jobbe som hotell- eller feriestedforvalter, som leder et team av likesinnede kolleger. De kan jobbe til sjøs som skipkaptein eller i luften som flygebyr. Nyutdannede som er mer uberørte kan bli eventyrreiser eller administrere fornøyelsesparker. Noen kan til og med velge å bli eventplanleggere, hjelpe grupper og organisasjoner til å lage minneverdige opplevelser for klienter.

Studenter interessert i en MA i gjestfrihet kan finne gode programmer på skolene over hele verden. Online-programmer tilbyr også et annet alternativ. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat