Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MA i Skolerådgivning i Eugene, USA 2023

1 MA Programmer i Skolerådgivning i Eugene, USA 2023

overview

Eugene sies å være den nest største byen i delstaten Oregon. På grunn av sin beliggenhet, er en viktig miljømessig bekymring i byen den høye pollen telle som skjer hvert år.

Et skoleveiledningsprogram kan lære lærde hvordan de kan gi råd til yngre elever i utdanningsmiljøer. Kurs kan fokusere på problemløsning og håndtering av studenter med ulik bakgrunn eller funksjonshemming. Noen programmer tilbyr til og med muligheten til å bruke kunnskapen sin gjennom feltarbeid.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

read_more

filters

 • MA
 • USA
 • Pedagogikk
 • Skolerådgivning
fields_of_study
 • Pedagogikk (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study