Keystone logo

2 MA Programmer i Teknologi IT Stordata 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Teknologi
  • IT
  • Stordata
Studieretninger
  • Teknologi (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Teknologi IT Stordata

Tjene en Master of Arts (MA) er et avgjørende øyeblikk i en student 's akademisk karriere. Opparbeidelse av en MA er et mål at mange studenter har etter at de får sin Bachelor of Arts (BA). En MA kan opptjenes ved å studere en rekke disipliner, inkludert vitenskap og liberal arts.

Hva er en MA i Big data? En mester 's in big data er en grad som beviser dine ferdigheter i å forstå og beregne kompliserte teknologiske prosesser. Tar dette programmet kan utvide dine kunnskaper om forretningsinnsikt, dataanalyse og informasjonsteknologi. På grunn av det faktum at teknologien tar over vår verden, de tekniske ferdigheter oppnådd fra å skaffe en stor data grad er svært verdifull.

Fordelene til å tjene en Master of Arts i Big data er enorme. Nyutdannede permisjon med uovertruffen analytisk, ledelsesmessige og matematiske ferdigheter. Evnen til å forstå og utnytte informasjonsteknologien fører til sofistikerte karrieremuligheter.

Undervisningen er ofte et problem for potensielle studenter. Husk at kostnadene varierer avhengig av type og plassering av den aktuelle skolen. Informasjon om avgifter er vanligvis tilgjengelig for forespørsel i opptakskontor for den enkelte institusjon.

Det finnes et bredt spekter av karrieremuligheter for de som tjener sin herre 's i store data. Studenter ofte gå inn blir IT-spesialister for selskaper som varierer i omfang og størrelse. Muligheter til å arbeide i internasjonale selskaper er vanlig. Data mining og informasjonsinnhenting er oppgaver som er ettertraktet av anerkjente selskaper over hele verden. Nyutdannede kan også forvente å finne muligheter til å bli dataingeniører, business analytics spesialister, og statistikere. Du kan bidra til å bygge, vedlikeholde og omforme teknisk infrastruktur og hjelpe bedrifter å holde oversikt over nødvendige data.

Nå som du har lært mer om store datautdanning, vurdere å søke om dine kurs så snart som mulig.Starte ny dannelsesreise. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.