Keystone logo

38 MA Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Teologi 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Teologi
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (38)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Teologi

Innhenting av en Master of Arts (MA) er et høyt mål for studenter som gjennomgår kraftig kurs for å motta en bestemt prestasjon. Den anerkjennelse for å ha fullført programmet kvalifiserer som regel personer som skal vurderes eksperter på sine utvalgte felt. En mastergrad kan åpne opp til døren til en vellykket karriere og er også nødvendig dersom en student ønsker å få en doktorgrad.

Du lurer kanskje på, hva er en MA i departementet? The Master of Arts program i departementet er utformet som en graduate program for studenter som ønsker å motta faglig kompetanse og kunnskap for arbeid som pastorer eller kirkelige medarbeidere i et aktivt departementene. Programmet vil trolig fokusere på de mer praktiske sidene av departementet. Fokus vil bli tempo på Skriften og kristen doktrine, forståelse av kirken, og en forpliktelse til å utvikle den åndelige fremgang i andre.

Det er flere fordeler for å forfølge en MA i departementet.Program påmelding er ofte den mest effektive måten å få hands-on erfaring i en kirke og lære om en fremtidig karriere basert i aktiv tjeneste. Programmet vil trolig sikre en sterk evne til å anvende Skriften til praktiske livssituasjon.

Kostnaden for programmet vil avhenge helt av varigheten av kurset, samt den institusjon som tilbyr det. Sørg for å kontakte kontoret for opptak og lære mer om de konkrete økonomiske krav.

De som har fått en høyere grad i departementet vil ofte ha en rekke karriere alternativer åpnet opp til dem. De fleste grader i departementet er rettet mot arbeider i kirken, selv om noen individer kan velge å fortsette i en mer privat praksis for sjelesorg. I begge tilfeller vil din grad i departementet gi deg de nødvendige verktøy for å veilede enkeltpersoner på en åndelig vei mot helbredelse.

Universiteter som tilbyr dette programmet kan bli funnet globalt.Hvis du trenger mer fleksibilitet i planen, kan du vurdere å forfølge en online program. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.