Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 18 MA i Turisme 2023

18 MA Programmer i Turisme 2023

overview

Tjene en Master i Turisme er et flott alternativ for folk som liker reiser og opplever andre kulturer og som er interessert i å jobbe i serveringsbransjen. Holde en avansert grad i dette fagfeltet gir en kant i konkurransen om jobbene.

Potensielle studenter ofte spørre, hva er en MA i reiseliv? Det innebærer å studere ledelse, økonomi og markedsføring av bedrifter i serveringsbransjen på lokalt, nasjonalt og globalt nivå. Andre emner som tas opp inkluderer drift, krisehåndtering og bærekraft for disse typer selskaper. Studentene også undersøke investerings mønstre for å avdekke nye potensielle markeder for turisme.

Disse programmene lære elevene praktiske ferdigheter inkludert kritisk tenkning og problemløsning.De er gunstig for folk som ønsker å bredere sine karrieremuligheter og bli bedre kvalifisert til å kjøre de typer virksomhet knyttet til turistnæringen.

Kostnaden for å få en Master of Tourism varierer fra skole til skole og land. Det er viktig at potensielle studenter forskning eventuelle institusjoner de vurderer grundig for å bekrefte programmene møte deres behov. Alle som er interessert i å tjene en grad i turisme bør snakke med en innleggelser offiser for å bekrefte alle programkostnader.

Reiselivsnæringen er en av de største i verden og voksende globalt hele tiden etter hvert som flere og flere mennesker reiser. Det er en stor etterspørsel etter turisme fagfolk, og etter en person tjener deres grad er det et bredt spekter av karriere alternativer. Noen arbeidsoppgaver kan administrere hotellene, restaurantene eller skianlegg. Arbeide for et reisebyrå eller cruiserederi er andre potensielle karriereveier.

Potensielle studenter kan begynne sin reise med ytterligere utforske sine alternativer. Online klasser kan være et godt valg for de som har begrenset fleksibilitet og ikke lever nær steder som tilbyr reiselivs grader. Vår omfattende database er et flott verktøy for å utforske de faglige og geografiske alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

read_more

filters

  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
fields_of_study
  • Turisme og serviceindustri (18)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format