Keystone logo

4 MA Programmer i Menneskerettsstudier Historie Verdenshistorie 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Historie
  • Verdenshistorie
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Menneskerettsstudier Historie Verdenshistorie

En student som ønsker å fortsette sin utdannelse etter å ha oppnådd en bachelorgrad, kan gå til en Master of Arts. Denne utdanningen gir vanligvis studentene en bedre forståelse av et bestemt emne. Det kan ta ett eller to år å fullføre en MA.

Hva er en MA i verdenshistorie? Denne kandidatgraden ser på hvordan historiske hendelser formet verden som det er i dag. Forskere kan lære om metodene historikere pleide å studere og registrere historie. Noen programmer kan fokusere på bestemte regioner eller tidsrammer, mens andre kan ta en bredere titt på hele verdenshistorie. Deltakerne kan forventes å ta en rekke klasser som dekker emner som globalt perspektiv på kjønn og migrasjon, amerikansk storvirksomhet og tysk industri, europeisk opplysning, britisk imperium, menneskehetens og sykdomspolitikken, helse og helbredelse i Afrika.

Å studere verdenshistorie på høyere nivå kan fremme analytiske, kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter. Studentene kan med andre ord lære å bedre samhandle og kommunisere med dem rundt dem. De kan også bedre analysere hendelser som de finner sted.

En MA i verdenshistorien har ikke en universell prislapp. Kostnaden kan avhenge av universitetet, året, plasseringen og varigheten av programmet. Alle som ønsker å lære mer, bør kontakte skolene direkte.

Nyutdannede med en MA i World History kan ha en rekke muligheter. Mange historieelskende studenter fortsetter å bli historikere, lærere, kuratorer og arkivister. Men de overførbare ferdighetene som er oppnådd gjennom programmet, betyr ikke at lærere trenger å jobbe i et historisk relatert felt. Noen kandidater kan fortsette å bli forretningsfolk, menneskelige ressurskonsulenter eller beslutningstakere. Forskere kan også bruke denne utdanningen som en stepping stone for en Ph.D.

Du kan kanskje være med på en MA i World History-programmet på universiteter over hele verden. For å finne ut om nettbaserte kurs er tilgjengelige, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.