Keystone logo

33 Master Programmer i Jusstudier Politikk Økonomisk politikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Politikk
  • Økonomisk politikk
Studieretninger
  • Jusstudier (33)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Politikk Økonomisk politikk

De største aktørene i en økonomi gjør den største effekten på generelle markedsforhold. Regjeringer, banker og private selskaper trenger for å lage strategier som bevilger begrensede ressurser på en mest mulig effektiv måte. De med en Master i Economic Policy har ferdigheter disse organisasjonene er avhengige av å analysere informasjonen og lage effektive programmer.

Hva er en Master i økonomisk politikk? Dette er en avansert grad som forbedrer utdanning av studenter utover masternivå. Det fokuserer på de store økonomiske teorier som de forholder seg til politiske beslutninger. Studenter utforske temaer som er viktige for både mikro- og makroøkonomiske perspektiver. Fokusområder omfatter skattepolitikk, handelsavtaler og offentlige programmer. Nyutdannede er i stand til å identifisere ineffektivitet og komme med forslag for å effektivisere funksjon av store organisasjoner.

En akademiker vil ha utviklet avanserte kritisk tenkning og kommunikasjonsevner.I tillegg til å være i stand til å analysere mulige resultater av politiske endringer, er disse elevene lært å lage detaljerte rapporter og presentasjoner som syntetisere komplekse ideer til en lett forståelig format. Disse programmene også gi studentene mulighet til å begynne å jobbe med den nyeste programvaren verktøy for datainnsamling og analyse.

Kostnaden for en Master i økonomisk politikk vil avhenge av institusjonen studenten velger å delta. Det anbefales at studentene kontakte inntaks avdelinger av skoler som vurderes for mer detaljert informasjon om gebyrer og undervisning.

Nyutdannede er arbeidsfør på mange felt. Etter endt program, mange er i stand til å avansere i sine eksisterende karrierer. Regjeringer, banker og private selskaper alle krever tjenester av disse kandidatene. De finner arbeid som analytikere og konsulenter. Noen er vellykket i lederroller for offentlige programmer.Andre velger å fortsette sine studier og fullføre et doktorgradsprogram. Disse studentene er kvalifisert for karrierer i akademikere.

Det er viktig å vurdere så mange alternativer som mulig før de bestemmer seg for et program. For internasjonale studenter og fagfolk, gir online kurs kvalitet utdanningsmuligheter som passer innenfor geografiske og planlegging begrensninger. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.