We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

44 Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Økonomisk utvikling 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Økonomisk utvikling
Studieretninger
  • Økonomistudier (44)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Økonomisk utvikling

En MSc, eller Master of Science, er et utdanningsprogram som krever om to års heltidsstudium for å fullføre. Før du starter et MSc-program, må studentene først ha fullført en bachelorgrad i et lignende felt. Etter å ha oppnådd en MSc, kan elevene finne kvalifiserte jobber som gir bedre kompensasjon og muligheter for videreutvikling.

Hva er en MSc i økonomisk utvikling? I dette postgraduate programmet tar studentene kurs i makro- og mikroøkonomi, kvantitative metoder, handelsteori, politisk økonomi, globalisering, mikrofinansiering og modellutvikling for bedre å forstå økonomisk utviklingsteorier og politikk som påvirker veksten og utvidelsen av samfunn over hele verden . Studentene fullfører kurs samt en endelig forskningsoppgave eller prosjekt for å demonstrere sin kompetanse innen økonomisk utvikling.

Ved å tjene sin MSc, får studentene kritisk tenkning, kommunikasjon og innovative problemløsende ferdigheter som kan være gunstige både for deres personlige og profesjonelle liv. Nyutdannede lærer også hvordan man bruker kunnskapen til virkelige problemer for å skape effektiv forandring.

Kostnaden for å oppnå en mastergrad i økonomisk utvikling kan variere ganske mye for hver elev og hver skole. Det anbefales at studentene fullt ut undersøker sin spesifikke skole og program og søker om stipend etter behov.

Personer som uteksaminerer med en MSc i økonomisk utvikling, har ofte høy etterspørsel etter stillinger som byplanleggere, utviklingsprosjektkoordinatorer og økonomiske prosjektutviklere, som arbeider for lokale eller internasjonale regjeringer, private utviklingsselskaper, byggevirksomheter, eller til og med nonprofit og veldedig byråer.Mange studenter velger å fortsette sin utdannelse etter å ha oppnådd en mastergrad og få en doktorgrad, slik at de kan fremme sin forskning og forståelse.

Å tjene en MSc kan være en stepping stone langs banen av studenter som arbeider for å nå sine livsmål. Hvis du er interessert i å fremme din utdanning, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.