Keystone logo

12 Master Programmer i Studiet av mat og drikke Drikkevitenskapsstudier Ønologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studiet av mat og drikke
  • Drikkevitenskapsstudier
  • Ønologi
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Studiet av mat og drikke Drikkevitenskapsstudier Ønologi

En mastergrad signaler ferdigstillelsen av et utdannet program i et bestemt felt. Disse programmene kan i gjennomsnitt gå fra to til fire år og er tilgjengelige på universiteter i mange forskjellige land.

Hva er en master i økologi? Dette programmet fokuserer på vitenskapen om vin, og studentene utvikler avansert kunnskap om spesifikke aspekter ved å dyrke druer og lage vin. Noen emner studenter studere inkluderer vintreet fysiologi, viner helse, vin sensoriske vitenskap, og vinproduksjon. Nyutdannede i denne læreplanen har en større evne til å identifisere og løse problemer i produksjonen av vin og selve vinindustrien. Mange av programmene inkluderer uavhengig analyse og forskning på et bestemt område av studentens valg.

Studenter som studerer ønologiområdet bygger sterke analytiske ferdigheter, som ikke bare er viktige i karrieren, men også på andre områder av deres liv. Studentene får også muligheten til å løse en rekke problemer og utvikle tekniske ferdigheter som er nødvendige for å jobbe i bransjen.

Mengden penger som kreves for å tjene denne graden, varierer fra land til land og skole til en annen. Faktorer som bosatt status, lengden på læreplanen og plasseringen av skolen kan dramatisk påvirke den totale undervisningen.

Det er et variert utvalg av muligheter karrieremessige for de som uteksaminerer seg med en mastergrad. De kan velge å jobbe på den tekniske siden av næringen og produsere ulike typer vin. De kan også bestemme seg for å bruke lederegenskaper til å styre vingård eller vingård, eller bruke kunnskapen til å være en vinkonsulent eller markedsfører. Noen typiske jobbtitler kan omfatte vinpromotør, produsentforbindelsesofficer, vinprodusent, vingårdssjef eller vingårdsingeniør.

En grad i ønologi kan hentes fra en skole nær deg eller til og med online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.