Keystone logo

0 Master Programmer i Kunststudier Animasjon 3D-animasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)Forretningsstudier (0)Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)Helsefag (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Popular education type

Master Programmer i Kunststudier Animasjon 3D-animasjon

Har du noen gang ønsket at du kunne bringe dine villeste ideer til live i en 3D-verden? Har du alltid ønsket å bruke kunst og animasjon i din karriere? Med 3D-animasjon er alt mulig.

I løpet av en 3D-animasjonsgrad lærer du hvordan du bruker programvare for å skape realistiske karakterer og miljøer, og hvordan du kan bringe dem til live ved hjelp av keyframing-teknikker. Du vil også få oppdage prinsippene for animasjon som timing, avstand, overdrivelse og mer. I tillegg vil du ha sjansen til å dykke inn i andre områder av bransjen, som bevegelsesgrafikkdesign eller komposisjon av visuelle effekter.

En grad i 3D-animasjon kan åpne mange dører. Du kan bli en 3D-karakteranimator, lage 3D-modeller for spillindustrien, eller til og med lage nettanimasjoner. Du kan også velge å jobbe med film- og TV-produksjon eller spesialeffekter. Med nok opplæring og erfaring kan du til og med bli en uavhengig animatør eller regissør.

Uansett hvor graden din tar deg, vil du ha sjansen til å være kreativ og bruke banebrytende teknologi. Hvem vet? Kanskje du blir det neste store navnet innen 3D-animasjon.

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.