Keystone logo

14 Master Programmer i Ledelse Administrasjon av detaljhandel 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Administrasjon av detaljhandel
Studieretninger
 • Ledelse (14)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Administrasjon av detaljhandel

  Å jobbe i detaljhandel ledelse, må du nok av arbeidserfaring og muligens en formell utdannelse. Ved å forfølge en Master i varehandelsledelse, kan du lære det som trengs for å lykkes i næringslivet.

  &nbsp

  Hva er en Master i Retail Management? Designet for hovedfagsstudenter som har grader i gjestfrihet, forbereder dette programmet deg å jobbe i noen av de ulike utsalgs yrker. Studentene får ferdigheter i business administration, visual merchandising, og markedsføring. De er også lov til å forfølge konsentrasjoner i hendelsen, mat, eller detaljhandel service management. Klasser i regnskap og økonomi er vanligvis innlemmet i et program pensum.

  &nbsp

  Du kan lage din retail management CV skiller seg ut ved å skaffe en mastergrad. Selv om potensielle arbeidsgivere primært fokusere på din tidligere arbeidserfaring, kan det hende at formell opplæring imponere dem og øke sjansene dine for å sikre posisjonen.Ettersom etterspørselen etter detaljhandel arbeidsplasser forventes å vokse i fremtiden, bør finne arbeid ikke være en vanskelig prosess.

  &nbsp

  Det finnes en rekke studieprogrammene som er tilgjengelige, og de fleste av dem tar to år å fullføre. Undervisning varierer fra skole til skole. Forskning eller ta kontakt med en institusjon før påføring for å bestemme prisen for påmelding.

  &nbsp

  En Master i Retail Management grad kan åpne døren til en rekke profesjonelle muligheter. Mange akademikere finne arbeid som varehandel ledere, kjøpe direktører, markedssjefer og innkjøpssjefer. Du kan også være kvalifisert til å søke etter eventuelle senior-nivå lederstillinger. Med en mastergrad, er du forberedt på å jobbe i de fleste områder av serveringsbransjen, særlig de knyttet til markedsføring, salg og innkjøp.

  &nbsp

  Det er mange internasjonale universiteter som tilbyr programmer i administrasjon av detaljhandel.Det er også vanlig for folk å melde deg på online programmer. Forstår at mange skoler krever at elevene skal ha minst to års arbeidserfaring før melde. Hvis du er klar til å kjøpe din grad, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.