Keystone logo

2 Master Programmer i Profesjonsstudier Administrasjon, forretningsdrift, og økonomi 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Profesjonsstudier
 • Administrasjon, forretningsdrift, og økonomi
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  Master Programmer i Profesjonsstudier Administrasjon, forretningsdrift, og økonomi

  En Master of Professional Studies (MPS) er en grad på masternivå som har som mål å forberede studenten på hvordan kunnskap kan anvendes i virkelige situasjoner i fagfeltet. Mens andre grader på masternivå som regel fokuserer mer generelt på teori og forskning, kan en Master of Professional Studies konsentrere seg spesifikt om den praktiske anvendelsen av studieområdet innenfor et tverrfaglig felt.

  Hva er en MPS-grad i administrasjon, forretningsdrift og økonomi? En MPS på dette fagområdet passer for dem som ønsker å skifte faglig fokus i karrieren sin, for yrkesaktive som ønsker å skreddersy sine faglige ferdigheter til bransjen de er i, eller for studenter som utdanner seg for å få en bestemt type jobb. Mange programmer krever at man tar 30 studiepoeng, som fordeles mellom forelesninger og prosjekter. Mange programmer inkluderer utplasseringer og praksisplasser. En av fordelene ved å ta en MPS, er mulighetene man får til å knytte kontakter i næringslivet, enten gjennom forelesningsbasert undervisning eller ved faglige prosjekter.

  Fordelene ved denne typen masterprogram er mange. Det tilbys programmer over hele verden med kurs som er utformet for å gi mest mulig faglig kunnskap innen markedsføring, økonomi og internasjonal forretningsvirksomhet. Studenter løser reelle problemer fra arbeidslivet som en del av opplæringen. De ferdigutdannede kommer fra programmet med ferdigheter i planlegging, analyse og med mye mellommenneskelig erfaring.

  Skolepenger og registreringsavgifter varierer fra program til program. Det beste alternativet er å kontakte den skolen du er interessert i, for å få mer detaljert informasjon om undervisning og studieplan.

  En Master of Professional Studies i bedriftsøkonomi eller et beslektet emne, forbereder studenten på en mengde jobbmuligheter. Grundige, praktiske ferdigheter er ettertraktede kvaliteter i ulike typer lederposisjoner, for utviklingsanalytikere og prosjektledere, for ansatte i fylkesadministrasjon og annen offentlig administrasjon, for ansatte i ideelle organisasjoner og for dem med særlig planleggingsansvar. Det finnes muligheter innen voksenopplæring og samfunnsorganisasjoner, så vel som i det private næringsliv. Bærekraftig utvikling er et prioritert emne på mange MPS-programmer, ettersom dette er et stadig mer relevant tema for enhver organisasjon, enten den er privat eller offentlig.

  Vår database tilbyr en omfattende liste med Master of Professional Studies-programmer fra hele verden. Mange programmer tilbys som nettstudier, noe som gir økt fleksibilitet for dem med en travel hverdag. Søk deg frem til programmet som passer deg best, og kontakt skolens opptakskontor direkte ved å fylle ut kontaktskjemaet.