We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

3 Master Programmer i Menneskerettsstudier Litteratur Afrikansk litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Litteratur
  • Afrikansk litteratur
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Master Programmer i Menneskerettsstudier Litteratur Afrikansk litteratur

Innhenting av en mastergrad er en høyreist akademisk karriere mål for mange studenter. Denne prestasjonen gir ekstra kunnskaper og ferdigheter i et bestemt fagfelt og kan åpne mange nye dører i sitt yrke.

Du lurer kanskje på, hva er en Master i afrikansk litteratur? Dette programmet gir studentene spesialisert trening i afrikanske litterære og intellektuelle historie ved å introdusere dem til nye tilnærminger og sentrale teoretiske debatter i feltet. Arbeids moduler inkluderer kritiske tilnærminger til afrikansk litteratur, fortellinger i Det indiske hav, afrikanske populære media, moderne trender, vold og representasjon, slaveri i den afrikanske verden, forskningsmetoder i translasjonsforskning studier og teorier om kulturell integrasjon.

Fordelene med å tjene en master 's grad fortsetter forbi forbedret inntjeningspotensialet. De kan også gi studentene faglige og personlige ferdigheter til å akselerere sin utvikling.Det er også en mulighet til å skille seg fra jevnaldrende med lignende lavere talenter og kvalifikasjoner.

Program kostnader varierer avhengig av universitetet, og kurset kan vare mellom ett og to år. Potensielle studenter bør forskning skolen grundig for å sikre at det oppfyller sine mål og oppnå kostnads ​​forventninger.

Nyutdannede av en mastergrad programmet ofte finne seg i høy etterspørsel etter ulike stillinger i internasjonal akademia. Karriere inkluderer undervisning, forskning-relatert arbeid, publisering, kulturjournalistikk og ulike muligheter i media, arkivarbeid og kulturell eller historisk ledelse. På grunn av de allment overførbare ferdigheter elevene får fra dette programmet, inkludert analytiske og problemløsning, oppmerksomhet på detaljer og evne til forskning, noen fortsetter i felten ved å søke lederkarriere i offentlig og veldedighet sektor.

Avstand læringsplattformer gir ulike muligheter for internasjonale studenter å melde deg på dette programmet. Studenter kan ta klasser på en full-eller deltid. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.