Keystone logo

26 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Afrikastudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Afrikastudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Afrikastudier

Master-nivå studier involverer spesialisert forskning i et gitt emne eller område av profesjonell praksis, viser en grad av høyere mestring av feltet. Program lengder varierer fra ett til to år, avhengig av fagområde.

Hva er en Master i afrikastudier? Programmet forbereder studentene til å forfølge en svært fokusert og krevende studium ved å kombinere klasserommet arbeid med feltstudie. Studenter har flere alternativer for å utforme transnasjonale og tverrfaglige programmer rettet mot deres spesifikke interesser. Arbeids kan omfatte innføring i komparativ utdanning, forskningsmetoder, urbanisering i utviklingsland, kultur i Nord-Afrika, afrikansk politikk og globale afrikanske studier.

Fordelene med å tjene en afrikansk studier mastergrad omfatter læring som gagner elevenes personlige og profesjonelle liv.De lærer hvordan de skal løse problemet, kommunisere, organisere arbeidet med lag, selv administrere og forholdet mellom ulike land i Afrika, Nord-Amerika og Europa.

Fordi programlengder varierer fra skole til skole, er det et bredt spekter av kostnader. Studentene oppfordres til å ta kontakt med den enkelte institusjon som interesserer dem og be om konkrete gebyr forventninger.

Nyutdannede av dette programmet ofte finne salgkarrieremuligheter i ulike bransjer som menneskelige ressurser, politikk, publisering, utdanning, non-profit organisasjoner, jus, medisin, kommunikasjon og nyhetsmedier. Det åpner døren til et bredt spekter av yrkesvalg og jobber, inkludert kulturrådgiver, feltserviceverksted, menneskerettighetsaktivist, advokat, lobbyist, FN-ambassadør, innvandring konsulent, multikulturalisme liaison offiser, non-profit stiftelse manager, journalist, samfunnet oppsøkende direktør og utenrikskorrespondent.

Mange online alternativer finnes for dette programmet, som er nyttig for potensielle studenter i avsidesliggende områder med begrenset tilgang til et universitet. Det gjør det også lettere for dagens voksne elever å melde deg på kurs gjennom fjernundervisning moduler. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.