Keystone logo

30 Master Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Agronomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biovitenskap
  • Jordbruksvitenskap
  • Agronomi
Studieretninger
  • Biovitenskap (30)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap Agronomi

Tjene en Master i agronomi er den beste måten å bli involvert med landbruksstudier og få noen praktisk erfaring i prosessen. Studentene skal bli kjent med den tekniske siden, for eksempel planteproduksjon, samt ledelsesmessige aspekter av agronomi.

Hva er en Master i agronomi? Disse programmene lar studentene til å bli eksperter på landbrukssektoren. Etter å tjene en master 's grad, vil du være fullt kjent med husdyravl, planteproduksjon, og mekanisering, i tillegg til primærproduksjon, business management, og produksjon av dyre- og planteprodukter. Ved å lære realfag og strategier for landbruket, kan du bidra til å utvikle mer bærekraftige gårder for fremtiden og bedre mat kilder rundt om i verden.

En Master i agronomi er svært gunstig fordi det dekker mange forskjellige områder av læring. Praktisk talt alle typer fag, fra kjemi til biologi er inkludert.I tillegg vil du utvikle virksomheten og ledelsesmessige ferdigheter som er avgjørende for programmet.

En agronomi programmets kostnad varierer fra universitet til universitet, samt fra land til land. Hvis du er interessert i dette feltet, bør du ta kontakt med spesifikke institusjoner for mer informasjon om deres spesielle kostnader.

Agronomi er en så stor kategori og landbruk er så viktig, at det er et svært bredt spekter av ledige jobber med denne typen mester 's grad. Det er vanlig for kandidatene til å bli beskjære konsulenter eller gård ledere, men det er også mulig å arbeide i kjemiske kreasjoner, planteforedling, eller til utdanning. Du kan jobbe på gårder, i laboratorier, i næringslivet, og mer.

Masters i agronomi er nødvendig over hele verden, så det er lett å komme inn i et program uansett hvor du bor. Internasjonale programmer også tillate en høy grad av fleksibilitet ved å tilby online klasser.Begynn med å forske på ulike universiteter 'alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.