Keystone logo

65 Master Programmer i Pedagogikk Allmennutdanning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Pedagogikk
 • Allmennutdanning
Studieretninger
 • Pedagogikk (65)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Pedagogikk Allmennutdanning

  En mastergrad er en prestasjon student arbeider for som en del av et utdannet program. Denne graden setter dem fra hverandre som en ekspert på et spesialisert felt og gir muligheter til å finne en karriere eller gå videre mot doktorgrad.

  Hva er en master i generell utdanning? Det er en grad som gir programmet oppgraderer kunnskapen til å forfølge en karriere i undervisning. Kurs for en generell utdanning grad kan omfatte instruksjon og ledelse, klasserom ledelse, teknologi integrasjon, statistikk, forskningsmetoder, instruksjonsdesign og vurdering og evaluering. Studenter som er påmeldt dette programmet, kan forvente å utvide sin forståelse av pedagogikk, utdanningssystemet og metoder for å forbedre læringsevnen.

  En master i generell utdanning forbereder studentene for en karriere i akademia eller for å forfølge høyere utdanning i et PhD-program. Mastergradsstudenter har generelt høyt utviklet planlegging, taler og lederegenskaper. Disse ferdighetene kan hjelpe dem med å skaffe seg jobb etter eksamen.

  Faktorer som hvor skolen ligger og hvor lenge en student ønsker å studere, kan påvirke de totale kostnadene. For en fullstendig sammenbrudd skal studentene komme ut til skolene for mer informasjon.

  Etter å ha mottatt sin master i generell utdanning, skal studentene kunne jobbe i utdanningssektoren, både privat og offentlig. Noen karrierevalg inkluderer K-12 lærer, høyskoleinstruktør eller professor. Noen kan til og med finne jobb i en bedriftskultur som trener. Det er mange muligheter for karrierevekst avhengig av om en student velger å forfølge et doktorgradsstudium, få en jobb i et opplæringsprogram eller jobbe for en privat skole.

  Studentene kan finne programmer på skolene over hele verden. Online kurs kan være tilgjengelig for de med alternative tidsplaner eller som bor i landlige områder. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.