Keystone logo

36 Master Programmer i Kunststudier Animasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Animasjon
Studieretninger
  • Kunststudier (36)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Kunststudier Animasjon

En mastergrad tar ca 2-3 år å fullføre, avhengig av studentens tidsplan. Dette er en toårig grad som vanligvis tas etter at et fireårig bachelorprogram er ferdig. Denne graden er ofte et godt valg for studenter som håper å ha høykarriere karrierer i sitt felt.

Hva er en mester i animasjon? Når digitale medier sprer seg, har en økning i animerte funksjoner begynt å utvikle seg over hele verden. Mange annonser, filmer og TV-programmer stole på animasjon på en eller annen måte. Master kurs er generelt mer intensiv enn bachelor kurs, og kan kreve å lage en portefølje eller skrive en avhandling før ferdigstillelse. Emner kan omfatte alt fra animasjonshistorie og kunstkritikk til å trekke i gang, 3-D tegneseriefigur og miljøutvikling.

Å fullføre en mastergrad kan bidra til å øke studentens kommunikasjonsferdigheter, noe som er nyttig når man bruker meldinger til sine kreasjoner. I tillegg lærer studentene kritiske tenkemåter og evnen til å løse problem raskt, noe som kan føre til suksess i et raskt fartsfylt miljø.

I dag og i alder kan det være vanskelig å forutsi hvor mye en skole kan koste uten å gjøre riktig forskning. Studentene skal forstå at hver skole er priset annerledes på grunn av varierte faktorer, inkludert hvor lenge de går og hvor skolen ligger.

Siden en mastergrad kan forberede nyutdannede til å være eksperter på animasjon og kan fremme karrieren, er det en rekke ansettelsesmuligheter med en Master i Animasjon. En person kan bli en storyboard artist, konsept artist eller tegn designer. Disse animatørene kommer ofte opp med konsepter som brukes i filmer og tv-programmer. Produksjonsassistenter er også ofte valgt fra dette bassenget.

En MA i Animasjon kan tas på en rekke lokale høgskoler. Men hvis elevene hellere ikke vil bruke tid på å gå på campus eller ha en opptatt tidsplan, kan online-klasser være tilgjengelige for animasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.