We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

4 Master Programmer i Menneskerettsstudier Etikk Antikorrupsjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Etikk
  • Antikorrupsjon
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Etikk Antikorrupsjon

Få en dypere forståelse av ditt fagområde ved å få en mastergrad. Dette er oppnåelig når grunnstudiet er fullført. En mastergrad krever ofte en avhandling for å motta anerkjennelse.

Hva er en Master i Anti-korrupsjon? Dette programmet fokuserer på samsvar og anti-korrupsjon involvert i næringsliv og politikk. Du kan sterkt fokusere på anti-kriminalitet, compliance og etikk. Dette programmet tar vanligvis to år å fullføre med en avsluttende avhandling. I noen av kursene dine kan du identifisere trusler og farer for loven, samt lære å utføre interne undersøkelser. Du vil sannsynligvis bli trent til å gjøre forretninger med de høyeste etiske standarder.

I dette studiet kan du lære mange viktige ferdigheter som å identifisere trusler mot loven og hvordan du skal ta forebyggende tiltak i samfunnet ditt. Denne graden kan gi deg en bredere kunnskap om verden og lovene som strukturerer den, noe som fører til økt kritisk tenkning ferdigheter.

Prisen på en Master i Anti-korrupsjon er forskjellig for de fleste skoler eller land. Husk at en lavere grad må være opptjent før du starter en mastergrad.

Dette mangfoldige studiet kan skape nye og spennende muligheter. Du kan velge å jobbe som en bedriftsadvokat eller som en overordnet compliance officer. Du kan bli en forretningsintegrity executive, en høyt ansatt som styrker omdømmet og etisk utseende av firmaet ditt. Et annet yrke som er tilgjengelig, kan være en forretningsutviklingsrepresentant, som handler om hvitvasking av penger verden over, og jobber med strategi, salg og markedsføring. Mange bedrifter har et etikk og compliance program eller divisjon du kan jobbe i.

Anti-korrupsjon er en karriere som trengs for hele verden. Du kan finne online kurs og programmer internasjonalt og nasjonalt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.