Keystone logo

16 Master Programmer i Menneskerettsstudier Etikk Anvendt etikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Etikk
  • Anvendt etikk
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Etikk Anvendt etikk

For de studentene som ønsker å videreutvikle sin utdanning i et gitt felt etter eksamen college, kan en master 's grad være en fordelaktig neste trinn. Dette grad gir et høyere nivå av kompetanse i student 's valgte feltet, banet vei for en rekke yrker.

&nbsp

Hva er en Master i anvendt etikk? Dette er en av mange veier studie en master 's student kan forfølge. Anvendt etikk er en disiplin som grener ut av humaniora og etikk, men som kan tas i en rekke forskjellige retninger. Av denne grunn er alle anvendt etikkprogram unik. Noen fokuserer på anvendt etikk innenfor rammen av loven, mens andre engasjere seg mer spesifikt med bioetikk, taklinger vanskelige spørsmål om etikk av bioteknologi. I alle fall, anvendt etikk innebærer generelt et mangfoldig pensum, alt fra kurs i politisk filosofi til etisk teori.Studentene oppfordres til å gripe med rettidig etiske dilemmaer og å lære å argumentere for en gitt side av argumentet.

&nbsp

Den viktigste fordelen med å ta en Master i anvendt etikk er de kritisk tenkning ferdigheter læreplanen fremmer. Studentene står overfor en utfordrende, stimulerende miljø klasserommet for varigheten av programmet, og lære de mange verdifulle og overfør kommunikasjon og forskning ferdigheter. Denne erfaringen kan være ganske nyttig i mange ulike felt.

&nbsp

Fordi hvert program som tilbyr en master 's grad i anvendt etikk er annerledes, det er ingen reell tommelfingerregel for hvor mye de programmene koster. Registrering og påmelding kostnadene varierer fra skole til skole. For mer spesifikk informasjon, ta kontakt med inntakskontoret for hvert program.

&nbsp

I forhold til potensielle karriere, er en Master i anvendt etikk en meget verdig grad.Ferdigheter og erfaring det gir studentene er ettertraktet i dag 's arbeidsmarkedet. Avhengig av fokus for det aktuelle programmet, kan nyutdannede gå på å forfølge karrierer i Bioetikk, politikk og juss. Disse yrkene er spesielt givende fra etikk standpunktet fordi akademikere kan argumentere for positiv endring i stor skala, og har en reell innflytelse.

&nbsp

Hvis anvendt etikk høres ut som det kan være veien til studiet for deg, starte skole søk i dag. Vår database av programmer rundt om i verden vil ha all den informasjonen du trenger for å komme i gang. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.