Keystone logo

76 Master Programmer i Teknologi Informatikk Anvendt datavitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Informatikk
  • Anvendt datavitenskap
Studieretninger
  • Teknologi (76)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Informatikk Anvendt datavitenskap

En mastergrad kan ta alt fra ett til to år, avhengig av hvor mye tid du legger inn i hvert semester. Denne graden representerer intens studieundersøkelse innenfor et felt, vanligvis relatert emnet der du mottok bachelorens.

Hva er en Master i Applied Computer Science? Anvendt datavitenskap har en tendens til å ta form av datahåndtering, informasjonssystemer eller regnskap, men det finnes også områder for programvareteknikk for ikke-databehandling, for eksempel helikopter simulatorer. Kunnskap om grunnleggende programmering er et must for dette feltet, sammen med en forståelse av grunnleggende logikk og analyse. Noen programmer krever en avhandling som fokuserer på å fremme nåværende dataprogrammer eller finne nye applikasjoner for eksisterende protokoller.

Mens du tjener denne graden, får en student mange ferdigheter. Avansert feilsøking er nyttig i alle jobber som bruker datamaskiner og analytiske ferdigheter, hjelp til å løse problemer og lage projeksjoner.En annen ferdighet oppnådd på dette feltet er en forståelse av hvor databehandling er og hvor den går, noe som er nyttig når det gjelder å gi råd til et selskaps tekniske valg.

Kostnaden for en mastergrad er avhengig av hvilken skole du velger, hvor lenge du tar for å fullføre graden, og om du må flytte for å delta. Ta hensyn til disse faktorene når du budsjetterer for din grad.

Med en avansert grad i anvendt datavitenskap, er det en rekke jobber du kan ta. Avhengig av fokus, kan du finne arbeid i en bank, et forsikringsselskap eller en offentlig tjenesteorganisasjon. Teleselskapene ansetter også ansatte i denne grad, vanligvis for å hjelpe med å håndtere den store mengden data som strømmer gjennom sine nettverk. Hvis du jobber for tiden i databehandling, kan en avansert grad få deg til å se mer attraktivt for en lønnsøkning eller fremgang.

Utvid dine søkeresultater ved å bruke et elektronisk skjema tilpasset dine behov.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.