We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

32 Master Programmer i Naturvitenskap Kjemi Anvendt kjemi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Kjemi
  • Anvendt kjemi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (32)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Kjemi Anvendt kjemi

For de som driver høyere utdanning, er en mastergrad ofte det neste skrittet etter å ha fullført en bachelorgrad. Denne typen program tar mellom ett og tre år å fullføre, og det gjør det mulig for studentene å få en større forståelse av deres valgte fagområde.

Men akkurat hva er en master i anvendt kjemi? Dette feltet er opptatt av den vitenskapelige undersøkelsen av sammensetning, egenskaper og oppførsel av materie, materialer og stoffer. Applied chemistry studenter kan dekke fag som organisk, uorganisk, analytisk, elektrisk og makromolekylær kjemi. Mens de fleste programmer gir studentene en solid teoretisk bakgrunn, er hovedfokuset for analytisk kjemi på virkelige applikasjoner. Noen programmer har en betydelig laboratoriekomponent, krever at studentene skriver en avhandling, eller gir mulighet for real-world forskningsmuligheter.

Tallrike fordeler kan oppnås ved å tjene en kjemi mastergrad.Mange studenter finner at de er i stand til å forbedre sine vitenskapelige ferdigheter, for eksempel analyse, forskning, datainnsamling og problemløsning. I tillegg kan en mastergrad gi en sterk kunnskapsbase som kan vise seg nyttig i en fremtidig karriere.

Studenter som vurderer en anvendt kjemi grad bør være oppmerksom på at program kostnadene kan variere fra en institusjon til en annen. Undervisning, materialpriser og avgifter er avhengig av en rekke ulike faktorer.

En Master i anvendt kjemi kan gi studentene mange mulige jobbmuligheter. De kan fortsette å jobbe i farmasøytisk, medisinsk, ressursutvinning, teknologisk eller produksjonsindustri. Mange nyutdannede velger å bli med forskningslaboratorier for offentlige etater, universiteter eller private organisasjoner. Noen kan også velge å fortsette sin utdanning, tjene doktorgradsarbeid og arbeide innenfor akademia.

Hvis du er interessert i å lære mer om en kjemi mastergrad, la oss hjelpe.Alt du trenger å gjøre er å søke etter programmet ditt nedenfor, og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.