Keystone logo

84 Master Programmer i Naturvitenskap Matematikk Anvendt matematikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Matematikk
  • Anvendt matematikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (84)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Matematikk Anvendt matematikk

En mastergrad er en doktorgradskvalifikasjon, som vanligvis tar to til fire år å skaffe seg. Disse programmene setter ofte en bachelorgrad eller tilsvarende kurs som en forutsetning for oppføring.

Hva er en Master i anvendt matematikk? Disse er ofte strenge matematiske programmer med mål om å forberede studentene til å benytte komplekse modellerings- og analyseværktøy i tjeneste for næringsliv, vitenskap og regjering. Man kan forvente å møte nødvendige klasser innen økonomi, klimamodellering, optimalisering og databehandling. Det er også ofte kurs i emner som vektorkalkulator, partielle differensialligninger og komplekse variabler. På grunn av utvalgte relevante emner, kan studentene forvente å velge mellom en rekke valgfag i ingeniørfag, matematikk og vitenskapsavdelinger for å oppfylle kreditttidsbehovene. En mastergrad med dette fokuset kan ta rundt tre år å fullføre.

Sammen kombinerer de anvendte og teoretiske aspektene av disse programmene seg ofte med å utstyre de nødvendige verktøyene for å løse komplekse og relevante problemer innen ingeniørfag, vitenskap og diverse andre applikasjoner. Den mentale rigor og organisatoriske ferdigheter utviklet kan også hjelpe kandidater i nesten alle aspekter av deres liv.

Anvendte matematikkprogrammer har ulike kostnader basert på en rekke faktorer. Plasseringen av skolen er en mulig årsak til undervisningsforskjell, mens kurs er en annen.

Anvendte matematikere kan finne arbeidstjenester som betjener en rekke bransjer som datavitenskapere. Disse stillingene krever ofte at enkeltpersoner skal ta med seg et stort antall databehandling, databehandling og modelleringsteknikker som skal bære på ekspansive datasett. En vellykket kandidat til denne stillingen kan oppleve at kunnskapen som er oppnådd under et studieprogram, utarbeidet ham eller henne for utfordringen ved å tolke strukturerte og ustrukturerte opplysninger.

Å skaffe en Master i Applied Mathematics starter med å finne en skole som passer dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.