Keystone logo

26 Master Programmer i Generelle studier Vitenskapsstudier Anvendt vitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Generelle studier
  • Vitenskapsstudier
  • Anvendt vitenskap
Studieretninger
  • Generelle studier (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Generelle studier Vitenskapsstudier Anvendt vitenskap

Å jobbe med en mastergrad i et hvilket som helst felt er en spennende innsats fordi den markerer vekst i ens faglige og karriere. Mastergrader er avanserte grader som krever tidligere opplæring og erfaring på bestemte felt, og de er utviklet for å hjelpe fagfolk å engasjere seg dypere med sine valgte felt.

Du kan finne deg selv å spørre, "Hva er en mastergrad i anvendt vitenskap?" Det er et program som fungerer med fagfolk som bygger karrierer som spenner over de vitenskapelige disipliner, inkludert fagområdet teknologi og teknologi. Disse programmene har typisk en sterk vekt på to eller flere fag, og kursene kan bygges rundt de praktiske applikasjonene og funnene i feltene. Fakultetet i disse programmene spenner over disiplene, ofte med flere publikasjoner i ulike satsingsområder.

I dette studiet kan studentene lære praktisk eksperimentdesign, laboratoriedokumentasjonsprosedyrer og tidsstyringsferdigheter som vil hjelpe dem med å gå videre i sine fagområder. Siden anvendt vitenskapsgrader brukes i flere bransjer, sikrer evnen til å tilpasse faglig vekt for hver student at de blir lært på de mest relevante måtene som er mulige.

Programmer på dette nivået tar typisk to til tre år for de fleste heltidsstudenter å fullføre. Kostnaden for programmet varierer vesentlig fra en skole til den neste, og fra ett land til det neste, så det er viktig å undersøke hver enkelt skoles undervisning.

Anvendte vitenskapsutdannede er ofte søkt som laboratorietekniker av mange selskaper over hele verden. Sykepleiere utøvere med flere grader i anvendt vitenskap kan også være i høy etterspørsel. Applied science degree holders kan til og med kunne finne arbeid som compliance spesialister i kvalitetskontroll programmer. Deres brede spekter av vitenskapelig kunnskap og bruksområder på real-world ingeniørproblemer kan forberede dem på slike detaljorienterte tekniske stillinger.

De fleste universiteter som tilbyr et bredt spekter av vitenskapelige grad programmer tilbyr en anvendt vitenskap grad. Finn et sterkt online program på et sted du ønsker i dag. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.