Keystone logo

15 Master Programmer i Administrasjon HR Arbeidsrelasjoner 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Administrasjon
  • HR
  • Arbeidsrelasjoner
Studieretninger
  • Administrasjon (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Administrasjon HR Arbeidsrelasjoner

En mastergrad er oppnådd etter en student fullfører spesifikke moduler og krav, ofte inkludert presentasjonen av en skriftlig avhandling eller prosjekt. Disse programmene kan være rettet mot studenter som kommer direkte fra et universitet eller mot fagfolk som søker å forbedre sine arbeidsmuligheter.

&nbsp

Med en forståelse av masterprogrammer generelt, kan man spørre: "Hva er en Master i Employment Relations?" Disse programmene vanligvis dekker temaer som human resource management, industrielle relasjoner, medarbeiderutvikling, utvikling av lønnsplaner, arbeidskraft og arbeidsrett, bemanning og opplæring, kollektive lønnsforhandlinger ferdigheter, og den tekniske etterforskningen av sosiale interaksjoner. Disse temaene er ledsaget av en rekke relaterte ferdigheter i etableringen og anvendelsen av temaene.

&nbsp

Studenter av programmene nyte mange fordeler som for eksempel muligheten til å jobbe med personer som allerede er vellykket praktiserer disse ferdighetene og instruktører som har blitt eksperter i bransjen. Ved konfirmasjonen, blir studentene godt forberedt med en høy grad av arbeidsevne. De har ferdigheter som er nødvendige for prosesser av faglig integrasjon og en bevissthet om nåværende og fremtidige arbeidsmarkedspolitikk, understreket av evnen til å løse problemer og skape løsninger.

&nbsp

Kostnadene ved å delta på disse programmene kan påvirkes av mange ting, for eksempel hvor skolen ligger. Ettersom disse institusjonene er lokalisert over hele verden, bør interesserte individ kontakte skolen direkte for spesifikk informasjon.

&nbsp

Etter konfirmasjonen, enkeltpersoner som har fullført programmet er ofte i stand til å gå direkte inn i jobber som regissør av menneskelige ressurser, menneskelige ressurser manager, kompensasjon og fordeler manager, kontrakts forhandlerne, og arbeidskraft relasjoner ledere. Andre karriere ansvar kan omfatte forvaltning av arbeidsplassen mangfold eller internasjonale ansettelsesforhold. Med denne avanserte grad, nyutdannede finne stillinger med lokale bedrifter eller med internasjonale selskaper.

&nbsp

Hvis du er interessert i å delta i en Master i Employment Relations program, fylle ut ett eller flere av de ledende former i vårt program oppføring. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.