Keystone logo

49 Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkeologi 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Menneskerettsstudier
 • Arkeologi
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (49)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkeologi

  En master 's grad er en mulighet for universitetsutdannet for å spesialisere seg i et fagområde. Fullfører graden ofte innebærer å ta en rekke obligatoriske kurs og gjennomføre et forskningsprosjekt.

  Hva er en Master i arkeologi? Arkeologi er kartleggingen av menneskets historie gjennom studiet av fysiske gjenstander. Master 's gradsstudenter i dette feltet har ganske mye å lære, inkludert utgravingsteknikker. Før du deltar på en utgravning arbeidsstedet, må studentene finpusse de tekniske arbeidsplass ferdigheter som vil tillate dem å nøye avdekke og ordentlig bevare gjenstander. Fag- kan også innebære kurs i menneskets historie, antropologi og kunsthistorie. De studentene som ønsker å fokusere sine karrierer på et gitt geografisk område kan også bli nødt til å ta regionale studier klasser.

  Den klareste fordelen for denne banen for studien er muligheten det gir studentene til å avdekke historien.Arkeologi kan være svært givende arbeid, spesielt når det kommer til graving og tolke gamle gjenstander. Kurs av disse programmene gir ofte elevene en god del feltarbeid tid, noe som gir dem en følelse for denne ekstra fordel av faget.

  I form av utgifter for å få en master 's grad i arkeologi, skoler generelt variere i forhold til kostnader. Hvis du ønsker å spørre om et program 's undervisning og påmeldingsavgifter, kontakte inntakskontoret direkte.

  En Master i arkeologi forbereder studentene for givende arbeid i felles felt av arkeologi og historie. Bortsett fra å jobbe som arkeologer, kan kandidater går på å forfølge karrierer som forsknings historikere, professorer og museumsledere. Disse er intellektuelt stimulerende og engasjerende yrker som krever høy kompetanse, og en Master i arkeologi gir den ideelle grunnlaget for disse karrierer.

  Studenter som er interessert i å lære mer om de mange arkeologiske programmer rundt om i verden kan begynne sin forskning med vår søkbar database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.